Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bárkit szívesen meghallgatnék, aki tud segíteni! A barátommal akit két hete ismerek, kicsit elhidegült a viszonyom. Mit tegyek?
Én nagyon szeretem Őt, és már attól sírnom kell, ha arra gondolok, hogy szakítunk. Beszéltem vele, és bocsánatot kértem, mert hideg voltam az utolsó találkánkon.
Erre magát kezdte el okolni, és közölte, hogy sajnálja, de nem tudja a párkapcsolatot minden elé helyezni, mert neki fontos a suli meg a munkája. Én ezt megértem és nem is várok el tőle semmi ilyesmit. Azt mondta, hogy szerinte sok minden miatt nem illünk össze, meg hogy azthitte, hogy egy párkapcsolatban majd boldogabb lesz.
Aztán arról kezdett beszélni, hogy Ő a rossz, mert Ő helyezi a munkáját a kapcsolatunk elé, Ő halasztgatja el a randevúinkat, Ő az akinek egy csomó rossz tulajdonsága van.
Úgy érzem, leakar beszélni magáról, de nem tud. Látom, hogy vannak hibái, de szeretem, és azt akarom, hogy boldog legyen. Nagyon hiányozna nekem, mert ráadásul egy jó ember.
Kérlek, adjatok tanácsot, vagy csak mondjatok véleményt.
sztem: sztem a gyerek megijedt :D már montad neki hogy szereted? 2hét alatt hogy tud elhidegülni? ha ennyire nemakarja, akkor ne eröltesd, de lehet h tényleg elfoglalt nagyon, én már csak tom, volt hasonló szitum, megis átléptünk rajta. sztem beszéld meg vele hogy mitakar
üdv
Két hete ismered a barátodat. Hányadik napon alakult ki a szerelem? :) Mikor mondtátok ki?
Szerintem, ha le akar magáról beszélni, akkor nem akarja ezt a kapcsolatot. Nem akar megbántani, ezért dolgozik azon, hogy te mond ki, hogy legyen vége.
Va olyan, hogy fontos a munka, meg suli, de ha valaki igazán bejön, akkor az ember megoldja azt, hogy jusson idő mindenre. Nem kell heti 7 alkalommal találkozni.
Szerintem ülj le vele őszintén beszélgetni és kérdezd meg, hogy mit szerente tőled. Szeretne-e hosszabb kapcsolatot, vagy rájött esetleg, hogy nem működik ez a kapcsolat. Ne félj attól, hogy esetleg vége lesz a kapcsolatotoknak. Persze, ez elsőre rettenetesen hangzik, de jobb befejezni 2 hét után, mint 1-2 év után, amikor sokkal jobban kötődsz majd hozzá.
30/F
Szerintem egyértelmű, hogy le akart magáról beszélni, csak megpróbálta ezt virágnyelven közölni, mert gyáva. ez a mozzanat, hogy úgy tett mintha magát okolná, arra szolgált, hogy úgy tűnjön, mintha ő lenne az áldozat szegény...
ha van büszkeséged, távozz emelt fővel, ugyanis ez a srác nem akar téged. sajnálom.
24N
Felhívtam, és aztmondta, hogy majd megbeszéljük.
Nagyon félek. Bevallom, jobban szenvedek mint eddig valaha, de ha csak arra gondolok, hogy vége, összeroppanok.
Úgy érzem, nincs még egy olyan, mint Ő, de igazatok van. Jobb gyorsan túlesni, ha eljön az idő...
Két hét nagyon kevés idő. NAGYON. Én 5 hónapja vagyok együtt a barátommal és még ezt is nagyon rövid időnek érzem.
Főleg, ha jól veszem ki a kérdésből, két hete ismered? Szóval nem csak a kapcsolat ideje két hét, hanem az ismeretségé is? Akkor meg főleg NAGYON rövid és friss ez a dolog... és hidd el, ilyenkor könnyebb kilépni. Ha már két hét után ennyi probléma van, meg elhidegülés, akkor mi lesz később?! És a fiú szavaiból is látszik, hogy nem igazán szeretné folytatni.
Jobb most szakítani, mint amikor már még jobban belezúgsz. Tudom, hogy szar érzés meg fáj, de egy két hetes kapcsolat akkor sem fog annyira megviselni, mintha folytatnátok és pár hónap múlva szakítanátok...
Ha pedig a fiú mégis szeret és kellesz neki, akkor visszajön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!