Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez lehetséges? Bővebben lent!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lehetséges? Bővebben lent! Fontos!

Figyelt kérdés
Az ex barátomnak van egy bnőj!A csaj apja nagyon fogja a srácot!mondja neki,h aludjon ott ,meg csak ő miatta főz ilyen bográcsos kaját!a srác megcsalta a csajt velem!én elmondtam a csajnak,h mi is volt!úgy láttam,h hitt nekem,de még mindig együtt vannak!Én és a srác anyukája arra gondoltunk,h azért vannak együtt mert a csaj szülei nagyon fogják a srácot és megadnak neki mindent!Szerintetek ez lehetséges?
2010. márc. 23. 16:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A srác dugni akart, fogd már fel. Te meg hagytad. Ez orbitális hiba volt, vagy orbitális orgazmus. Attól hogy megdöntögetett, mint szélvihar az érő búzát, még nem biztos,hogy szeret. Mi, férfiak, nagyon jól külön tudjuk választani a szexet a szerelemtől.
2010. márc. 25. 17:05
 12/12 anonim ***** válasza:

khmmm,khmmm.....először is TE MINEK FOLYSZ BELE?

Ha már nem érdekel a barátod akkor nem folynál bele.

2010. márc. 25. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!