Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehetséges? Bővebben lent! Fontos!
Figyelt kérdés
Az ex barátomnak van egy bnőj!A csaj apja nagyon fogja a srácot!mondja neki,h aludjon ott ,meg csak ő miatta főz ilyen bográcsos kaját!a srác megcsalta a csajt velem!én elmondtam a csajnak,h mi is volt!úgy láttam,h hitt nekem,de még mindig együtt vannak!Én és a srác anyukája arra gondoltunk,h azért vannak együtt mert a csaj szülei nagyon fogják a srácot és megadnak neki mindent!Szerintetek ez lehetséges?2010. márc. 23. 16:26
2/12 A kérdező kommentje:
a lényeg,h az exem megcsalta a mostani bnőjét velem!tehát tuti,h nem szereti!de akkor miért van még mindig vele?talán azért,mert a csaj szülei kinyalják a seggét és ez tetszik neki?
2010. márc. 23. 16:29
3/12 anonim válasza:
Szerintem hagyd békén és keress magadnak mást. Ő már nem a tiéd, nem kell teoriákat gyártani és szemét dolog hogy lefeküdtél vele!
4/12 anonim válasza:
Az hogy megcsalta még nem bizonyíték arra hogy nem szereti! Ennek ezer oka lehet. Ne álmodozz! Fogadd el hogy ez van.
5/12 anonim válasza:
az egy dolog h kinyalják a fiú seggét
de a lány szakított már volna vele ha nagy baj lenne,nem??
nem a volt barátod hagyná ott a csajt mert megcsalta veled,hanem pont az h a csaj dobná ki őt
szóval ha eddig nem történt meg, lehet h nem is fog
nem gondolod??
6/12 Andrewka válasza:
Szemét dolog volt a mit csináltál (én is megtettem:S)
Szerintem az exednek volt egy gyenge pillanata és jól jöttél egy laza numerára.
Egyszerűen irigy vagy.
22/f
7/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok irigy!az a nagy probléma,h még maga a srác se tudja,h kitől mit akar!
2010. márc. 23. 16:35
8/12 anonim válasza:
Görény vagy ha tudtad h együtt vannak...És ráadásul elmondtad a csajának...Ilyenek a nők, képmutató pusztulatok.(nekem is ilyen miatt ment tönkre az egyik legjobb kapcsolatom cs épp én nem csináltam meg mégis emiatt dobtak)
9/12 A kérdező kommentje:
A srác úgy állitotta be,h nincsennek együtt!és nekem bűntudatom volt ezek után és azért mondtam el a csajnak!
2010. márc. 23. 16:51
10/12 anonim válasza:
azt nem értem hogy te mi a túrót akarsz egy olyan pasitól aki össze vissza hazudozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!