Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
, , nem akarok ilyen férfival élni mint te, , ti mit lépnétek?
Együtt élünk a párommal de nekem nem annyira megfelelő ez a hely, illetve drága az albérlet is .
Ma felhoztam neki, hogy egy év után amint lejár a szerződés el költözhetnénk máshova , ami olcsóbb , szebb stb ..
Megint , mint mindig az van, hogy az ő akarata kell érvényesüljön . Közölte, hogy ő nem hajlandó bejárni a munkahelyére ( en minden nap négy órakor kelek reggel , hogy 7 re beérjek ) . Illetve közölte, hogy nem akar erről beszélni ..
Mondtam neki, hogy azt látom, hogy nem akar áldozatokat hozni ezért a kapcsolatert .. Ordított, és ilyet szólt :
,, nem fogok áldozatokat hozni ezért a szar kapcsolatért, gyűlölök veled élni , nekem nem kell egy ilyen férfi mint te "
Aztán jött azzal, hogy nem így gondolta, meg hogy a sógorát látja bennem, aki elhagyta a nővérét stb ..
Mióta itt lakunk nekem nincs pénzem annyira drága minden , nem fekszik le velem csak heti 1x van hogy havi 1x .. Ha szólok érte akkor az van, hogy keressek mást , ha nem tetszik neki egy téma amiről beszélni akarok akkor en öt hergelem .. Stb stb ..
Lényeg hogy az ő akarata mindig érvényesüljön mert ha nem akkor en öt hergelem illetve en keressek mást .. Szemernyit sem látom , hogy ő tenne bármit is . Ha ezt elmondom neki akkor jön azzal , hogy nagyon sokat valtozott es nem tudom milyen volt régen , hogy minden barátjával úgy beszélt mint egy kutyával es velem nem , meg mindenre az a válasza hogy ,, ilyen vagyok , ha kellek kelljen így "
6 hónapos kapcs. 24/F 23/n ... Mit kene csináljak ?? Érvényesítsem az akaratom es ne is érdekeljen ??
Szia!
Hasonló cipőben jártam én is. Nekem azért könyörögnöm kellett, hogy találkozzunk. Érdekes módon más dolgokra általában mindig volt idő.
Ja és annak már igazán örülnöm kellett, hogy néha kifejett némi érzelmet. Az volt a válasz hogy ő ilyen. És hozzád hasonlóan nem csináltam semmit, harcoltam és próbáltam kitartani. Közben azért szóltam érte, hogy találkozzunk többet stb stb.
Hogy mi lett a vége? Ő dobott ki. Szóval lépj Te!
Ahol hat hónap után ilyesmi elhangzik, abból nem lesz normális kapcsolat soha.
Bántalmazó kapcsolat a ritkább verzióban. Oké, hogy nem üt, de szavakkal se lehet alázni a másikat.
5 éve élünk együtt, de hasonló se merült fel soha.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!