Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
, , nem akarok ilyen férfival élni mint te, , ti mit lépnétek?
Együtt élünk a párommal de nekem nem annyira megfelelő ez a hely, illetve drága az albérlet is .
Ma felhoztam neki, hogy egy év után amint lejár a szerződés el költözhetnénk máshova , ami olcsóbb , szebb stb ..
Megint , mint mindig az van, hogy az ő akarata kell érvényesüljön . Közölte, hogy ő nem hajlandó bejárni a munkahelyére ( en minden nap négy órakor kelek reggel , hogy 7 re beérjek ) . Illetve közölte, hogy nem akar erről beszélni ..
Mondtam neki, hogy azt látom, hogy nem akar áldozatokat hozni ezért a kapcsolatert .. Ordított, és ilyet szólt :
,, nem fogok áldozatokat hozni ezért a szar kapcsolatért, gyűlölök veled élni , nekem nem kell egy ilyen férfi mint te "
Aztán jött azzal, hogy nem így gondolta, meg hogy a sógorát látja bennem, aki elhagyta a nővérét stb ..
Mióta itt lakunk nekem nincs pénzem annyira drága minden , nem fekszik le velem csak heti 1x van hogy havi 1x .. Ha szólok érte akkor az van, hogy keressek mást , ha nem tetszik neki egy téma amiről beszélni akarok akkor en öt hergelem .. Stb stb ..
Lényeg hogy az ő akarata mindig érvényesüljön mert ha nem akkor en öt hergelem illetve en keressek mást .. Szemernyit sem látom , hogy ő tenne bármit is . Ha ezt elmondom neki akkor jön azzal , hogy nagyon sokat valtozott es nem tudom milyen volt régen , hogy minden barátjával úgy beszélt mint egy kutyával es velem nem , meg mindenre az a válasza hogy ,, ilyen vagyok , ha kellek kelljen így "
6 hónapos kapcs. 24/F 23/n ... Mit kene csináljak ?? Érvényesítsem az akaratom es ne is érdekeljen ??
Ki mondta az egyőszintét, nem?
Nem akar veled lenni, gyűlöl veled élni, szar a kapcsolat... Ezt nem lehet megmagyarázni egy nem úgy gondoltam-mal...
6 honapos kapcsolatban mar az elejen ugy kezel, mint egy labtorlot, nem tudom mire szamitasz ezek utan.. Megis mi az istenert vagy vele??
Hagyd ott a francba az alberletevel egyutt, es orulj, hogy ilyen hamar rajottel, kivel is van valojaban dolgod.
Két dolog:
1. Hagyd ott a pcsába!
2. Ezekből a "keress mást" beszólásokból az jön le, hogy pontosan tudja, hogy nem mered otthagyni és bármit megengedhet magának. Úgyhogy 2: Hagyd ott a pcsába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!