Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez tényleg cuki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez tényleg cuki meg vicces?

Figyelt kérdés

Megkértem a barátom, hogy adjunk egymásnak valami vicces becenevet, ami először eszünkbe jut a másikról.

Erre én azt adtam neki, hogy "dagi", mert sokat edz és sokat eszik, és olya mackós lett, és mindig ezen viccelődünk, ő meg azt adta nekem, hogy "retexisz" vagy "szörnyella" ... jó, oké piti dolog. De szerintetek ez vicces? Hogy valakinek ez jut először eszébe a barátnőjéről? Mostanában sokat veszekszünk, de jól elvagyunk. Szerintem ez azért elég sértő. Azonnal elsírtam rajta magam, erre összekaptunk, hogy ő csak viccelni akart.

Nem tudom, ki akar egy olyan barátnő lenni, akinek a barátjának az jut elsőnek eszébe a barátnőjéről, hogy szörnyella meg retexisz....?

Szerintetek? Ti örülnétek, ha ez juta először eszébe rólatok a barátotoknak?

2015. dec. 17. 14:04
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Azt kérdezted, ami először az eszébe jut, ő meg kimondta. Nem tehet róla, csak őszinte volt. De amúgy tényleg a dagi se a legszebb, na. Meg lehetséges, h picit csipkelődni akart, valahogy tréfásan visszaszólni, hogy ne akard már sértegetni.
2015. dec. 25. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!