Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez tényleg cuki meg vicces?
Megkértem a barátom, hogy adjunk egymásnak valami vicces becenevet, ami először eszünkbe jut a másikról.
Erre én azt adtam neki, hogy "dagi", mert sokat edz és sokat eszik, és olya mackós lett, és mindig ezen viccelődünk, ő meg azt adta nekem, hogy "retexisz" vagy "szörnyella" ... jó, oké piti dolog. De szerintetek ez vicces? Hogy valakinek ez jut először eszébe a barátnőjéről? Mostanában sokat veszekszünk, de jól elvagyunk. Szerintem ez azért elég sértő. Azonnal elsírtam rajta magam, erre összekaptunk, hogy ő csak viccelni akart.
Nem tudom, ki akar egy olyan barátnő lenni, akinek a barátjának az jut elsőnek eszébe a barátnőjéről, hogy szörnyella meg retexisz....?
Szerintetek? Ti örülnétek, ha ez juta először eszébe rólatok a barátotoknak?
Most komolyan, vegyük már át...
Ő a barátod és mint a barátod a legszebb lánynak tart az egész világon.
Ő kivan gyúrva ezért nevezted daginak, ellentét.
Te szép vagy, ezért nevezett szörnyellának, ez is ellentét.
Ess már túl rajta.
Vele beszéltél a gondjaidról, hogy nem érzed magad szépnek, hogy nem vagy képes elviselni magad? Akárhogy nézem itt veled van a baj, mert neked vannak komplexusaid és ha nem tudod ezt megbeszélni a barátoddal, akkor azt se várd, hogy itt valaki segítsen, ennyi információ alapján.
Szerintem a Dagi sértőbb... Nem véletlenül edz.
Én is szoktam magamra azt mondani, hogy idióta vagyok, mert elfelejtettem valamit, viccelődünk is ezen, de nem esne jól, ha ez lenne a "cuuuuuuuuuuki és vicces" becenevem.
Szóval: te kezdted és te hisztizel. Eddigi válaszok alapján a többieknek is ez a véleménye, de te nem vagy hajlandó elfogadni, pedig érdemes lenne elgondolkodni rajta.
Igazából a kérdésed és a kommentjeid alapján a Szörnyella roppant találó becenév. Tőlem sírhatsz itt nekünk, hogy semmit nem tudunk rólatok, de az nyilvánvaló, hogy irritálóan hisztis vagy, és kevesebbért is dobtak már csajt. Tetszik vagy sem.
Ja és engem is cukkolt már a barátom a dagi jelzővel, nekem szarul esett, de nem csaptam ilyen idétlen patáliát miatta, csak kértem, hogy ne mondja ezt.
24L
"Mostanában sokat veszekszünk, de jól elvagyunk."
Egyelőre igen. De ha nem állsz le a hisztivel, pláne az indokolatlan sértődéssel, ennek hamar szakítás lehet a vége.
Jólvan rendesek vagytok köszönöm!
Megbeszéltük a dolgokat. Rájöttem, hogy nem maga a szó bántott hanem a korábbi veszekedéseinkre esett rosszul. Alapjáraton nem akaszt ki a dolog. Szerencsére ő tolerálja a kirohanásaimat és meg másokat tolerálok neki. :) És ez így normális. Mindenkinek lehetnek mélypontjai, eshetnek hirtelen dolog nagyon rosszul, vehet fel dolgokat úgy, ahogy nem kéne. És persze ez egy másik hangulatállapotban már nem tűnik olyan nagy dolognak, de akkor nekem ott abban a lelkiállapotban az olyan volt mint egy pukkadásig fújt lufinak a tű. Persze visszatekintve már én is csak mosolygok rajta. Ez legyen a legnagyobb bajunk az életben, mint ahogy ezt sokatok írta. Köszönök minden választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!