Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csábítsak el egy olyan fiút aki 22 éves koráig "cöribátus"-t fogadott?
Figyelt kérdés
A szülei kérték rá ő meg belement pontosan nemtudom,de az egész város tudja róla...Sokak szerint elég "jó" csaj vagyok, szóval meg szeretném próbálni...Segítenétek?
Ui.:Életemben nem beszéltem vele:)
2010. márc. 23. 14:59
2/16 anonim válasza:
szerintem ha nagyon elhivatott a dologgal kapcsolatban,akkor egy idegen kedvéért nem szegi meg a szavát.még akkor sem,ha nagyon jó csaj lennél.honnan tudod,hogy te bejönnél neki?
3/16 anonim válasza:
Am 22 éves koráig, ha te valóban jó csaj vagy akkor, szerintem elfogja felejteni azt a cölibátust... Jézus 22???XD.. Persze a mai világba becsülendő az ilyen de akkor is :D ha ezt egy csaj mondja akkor megcsokolom a cipőjét de pasi??? Szerintem ha valóban be is tartja akkor valami biztos nem jó nála... vagy fizikailag, vagy szellemileg. am mikor fogatta meg és most hány éves??
4/16 anonim válasza:
szerintem tartsd tiszteletben a cölibátust és szemelj ki mást... meg ez elég durva, hogy nem is ismered, de már megakarod vele dugatni magad :D
5/16 A kérdező kommentje:
most 17
2010. márc. 23. 15:18
6/16 A kérdező kommentje:
deh ez nem olyan komoly cölibátus, csak azt mondta hogy nem lesz csaja22 éves koráig, tehát nem lenne lelkiismeret furdalásom ha megszegné Miattam:)
2010. márc. 23. 15:19
7/16 anonim válasza:
am magamból kiindulva, és 17 éves fejjel gondolkodva... Menő az ha egy pasiról az terjeng hogy Cölobátust fogadott... Szal lehet hogy egy újjára több csaj is jut. Vigyázz némi furfang lehet a csávóban. :D
Basszus nekem miért nem jutotak eszembe ilyenek 17 éves koromba :D:D
9/16 A kérdező kommentje:
15:23 fiúvagy?:)xd
2010. márc. 23. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!