Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tényleg nem igénylik a lelkizést? Ti mit gondoltok? Férfiak és nők véleményére egyaránt kíváncsi vagyok.
Alapvetően nyilván mindenki más, viszont őszintén szólva én elég érzékeny, lelkis nő vagyok.
Nálam alapvető dolog, hogyha probléma van, azt megbeszélem a másikkal. Nem hisztizek, nem veszekszek, hanem szépen leülünk, mindenki elmondja a saját kis véleményét, aztán szépen továbblépünk- együtt.
Ismerkedek most egy sráccal, és neki köszönhetően merült fel bennem a kérdés, merthogy Ő azt mondja, én túl sokat lelkizek és "érzelgős" vagyok.
Ő ehhez nincs hozzászokva, nem is nagyon tudja kifejezni az érzéseit, állítása szerint fontos vagyok neki, de az esetek többségében ebből semmit nem érzek. (Ez csak mellékes volt.)
Ami a lényeg, hogy volt egy olyan mondata tegnap, hogy aki igazi férfi, az határozott és nem szeret lelkizni, nem is igényli ezt. Ezen nagyon elgondolkodtam.. talán tényleg így lenne? Én ilyen férfival még nem találkoztam, nem ehhez vagyok szokva..
Nem tudom, hogy az Ő érzelmi intelligenciája nem elég fejlett, vagy az én gondolkodásmódommal van e a probléma, ugyanis elég fiatal vagyok még és nem is rendelkezek olyan sok tapasztalattal.
Ti mit gondoltok erről?
Én személy szerint nagyon is igénylem, csak kevés személy van, akivel komolyabban lehet beszélni ilyenekről. Így inkább próbálom magamban tartani a dolgokat.
Határozottak meg nem nagyon tudunk addig lenni, míg lelkileg is nem vagyunk a toppon. Legalábbis én úgy érzem.
Szerintem mindenkinek szüksége lenne egy lelki társra, akivel összhangban van.
Persze gondolom nem arról szól egy ilyen kapcsolat sem, hogy állandóan elárasztjuk a másikat a mi kis lelkünk "hülyeségeivel"... Végül is meg kell találni az aranyközép utat mindenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!