Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy a szex? Beszéljek róla vele?
Párommal 2 éve vagyok együtt. 1 éve alig vagyunk úgy igazából együtt. Fél éve költözünk össze, de nem javult.
Nagyon szeret. Látom rajta. Törődő, gondoskodó, megértő és igen komoly jövőképünk van.
Ha olyan kedvében van, elkezd tapizni, simizni, de után pattan, és megy tovább. Ez felizgatja, de még sincs semmi. Havi 1x, max 2x történik igazi együttlét. Viszont beletartozik a történetbe, hogy én nem tudok a végéig eljutni (korábbi párjaimmal sem) ő pedig túl hamar, 1 perc alatt megy el, így inkább a petting a hosszabb. Mindentől függetlenül én igényelném, mert így nem érzem magam teljesnek. Amikor együtt vagyunk élvezi, nagyon is tehát az sem lehet baj. Igénye neki is van, de ő ezt inkább "magában" intézi el.
Engem nagyon bánt, de nem merem felhozni a témát. Szedek gyógyszert, de így fölösleges, elég lenne egy doboz óvszer is, nem kéne a horror összeget elkölteni.
Valakinek esetleg valami tipp? 23/l
#15:
Én azt tudom, de ha valaki itt így írja, akkor talán vele is gond van az ágyban... :)
Ne beszélj vele! Ülj le vele szemben, és telepátiás sugarakkal töltsd át az agyába a szükséges információkat!
Jézusom, és te tényleg felnőttnek nevezed magad?
Miért ne lennék?! Amúgy a koromat írtam nem azt hogy felnőtt vagyok. Azért mert valamiben nem vagyok biztos, és megkérdezem, feltételezem nem csökken az agyi szintem években számolva. Nem vagyok határozott ember, ne haragudj. De szerintem előfordul a ,,felnőtt" világban bőven még ilyen ember. Ettől nem hiszem hogy kevesebb lennék.
És nincs velem gond, nyitott vagyok. Volt már tánc, szexi ruci, szinte minden. Így is megértette aki megakarta.
No para
en 38 vagyok, 9 eve a parommal, eletemben nem volt huvelyi orgazmusom
ettol fuggetlenul imadom es elvezem a sexet
a mostani parom gyorsan tanul, de par honapba bele tellett amig megtanulta hogyan/milyen pozicioban/milyen korulmenyek kozott vagyok kepes ugy elvezni csiklobol, hogy akkor is sikerul ha nem en csinalom magamnak, hanem o nekem
nem egyik naprol a masikra ment, sok sok gyakorlas kellett hozza
a boldog/sikeres sexualis kapcsolat titka ha nyiltan meg tudod beszelni a partnereddel az igenyeidet
egyik sem gondolatolvaso, ha nem mondod neki, hogy mit szeretnel/hogyan szeretned, SOHA nem fog rajonni
en szavakkal/utalasokkal/mutogatassal ravezettem a parom, hogy mi az amit szeretek, es o a legboldogabb hogy csinalhatja es az eredmeny az hogy a szemebe nezve ordenaret elvezek es ez neki a legjobb ajandek a vilagon
tessek a paroddal megbeszelni
ha nem lehet, akkor keress egy masik pasit mert a mostani eretlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!