Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem megy a szex? Beszélj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megy a szex? Beszéljek róla vele?

Figyelt kérdés

Párommal 2 éve vagyok együtt. 1 éve alig vagyunk úgy igazából együtt. Fél éve költözünk össze, de nem javult.

Nagyon szeret. Látom rajta. Törődő, gondoskodó, megértő és igen komoly jövőképünk van.

Ha olyan kedvében van, elkezd tapizni, simizni, de után pattan, és megy tovább. Ez felizgatja, de még sincs semmi. Havi 1x, max 2x történik igazi együttlét. Viszont beletartozik a történetbe, hogy én nem tudok a végéig eljutni (korábbi párjaimmal sem) ő pedig túl hamar, 1 perc alatt megy el, így inkább a petting a hosszabb. Mindentől függetlenül én igényelném, mert így nem érzem magam teljesnek. Amikor együtt vagyunk élvezi, nagyon is tehát az sem lehet baj. Igénye neki is van, de ő ezt inkább "magában" intézi el.

Engem nagyon bánt, de nem merem felhozni a témát. Szedek gyógyszert, de így fölösleges, elég lenne egy doboz óvszer is, nem kéne a horror összeget elkölteni.

Valakinek esetleg valami tipp? 23/l

2015. dec. 15. 18:17
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Tudtok erről egymásközt beszélgetni? Kellene!
2015. dec. 15. 18:19
 2/20 anonim ***** válasza:

Nézd, nekem az a tapasztalatom, hogy ha egy férfi nem tud kielégíteni egy nőt, akkor eléggé elmegy a kedve, amit talán még magának sem vall be. Sokat segítenél mindkettőtöknek, ha elsajátítanád a hüvelyi orgazmus képességét (mert nem lehetetlen, senki nem úgy születik, hogy képes rá, viszont tanulható). Ha tudnád élvezni vele a szexet, akkor biztos nagyobb kedve lenne hozzá.

N

2015. dec. 15. 18:24
 3/20 A kérdező kommentje:

Sajnos félek hogy őt ez túl kellemetlenül érintené. De idővel muszáj lesz.

Élvezni élvezem attól, éppen ezért érzem a szükségét is. Sajnos anno sokat olvastam a megtanulásáról, de semmi változás.

2015. dec. 15. 18:28
 4/20 anonim ***** válasza:
37%

Miért nem elégít ki pl orálisan?

Én minden kapcsolatomnál vázoltam, mi az ábra, nem tudok hüvelyi úton elélvezni, és ha derogál a nyalás, tudja, merre az ajtó...

2015. dec. 15. 18:38
 5/20 anonim ***** válasza:
Másképp pl. orálisan van orgazmusod pasitól?
2015. dec. 15. 18:46
 6/20 A kérdező kommentje:
Ezzel sincs baj :D Csak mostmár annyira rágörcsölök, hogy biztos bennem van a hiba, hogy ott se mindig megy. De attól hangsúlyoznám, hogy az egészet élvezem, és ezt ő is tudja.
2015. dec. 15. 18:48
 7/20 anonim ***** válasza:
Akármilyen kellemetlen is a téma, meg kell beszélni. Te magadnak tudsz örömet okozni? Ha igen, akkor fogd meg a kezét, és vezesd.
2015. dec. 15. 18:49
 8/20 A kérdező kommentje:
Attól tartok, hogy hogyha megemlítem, akkor ő ugyan jobban rajta lenne, de lehet nem szívesen, csak muszájból. Azt meg nem szeretném, hogy így el legyen fedve a gond. És ugye lehet csak azért lenne több együttlét, hogy ne legyen belőle gond.
2015. dec. 15. 18:52
 9/20 anonim ***** válasza:
Kérd meg hogy, ujjazzon meg úgy hogy kettéálljon a füled.
2015. dec. 15. 18:53
 10/20 A kérdező kommentje:
Hüvelyi sose volt még. "Amott" magamnak nem gond, csak már arra is rágörcsölök ha vele vagyok.
2015. dec. 15. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!