Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha egy lány ezt tenné veletek, beszélnétek még vele? Ld lent
biztos, hogy elzavarnám!
29/F
U.I. gondolom a lény = lány ?! én lény 19 ő f20 :D
pontosan!
Hiszen ezáltal adott esetben le kell nyelnem a "békát", le kell küzdenem a sérelmeimet, és minden büszkeségem feladva
"meghunyászkodok" adott esetben előtted, noha te bunkó voltál velem és nem tiszteltél/szerettél engem én ennek ellenére mégis mindent félretéve kereslek téged, mert szeretlek, mert fontos vagy. Ha nem így lenne akkor levonnám a konzekvenciát és soha többé nem keresnélek, mert nem jelentesz semmit és más csaj után néznék.
Szóval szerelmes beléd a srác.
Mindenesetre neked is jelent valamit a srác, különben nem tetted volna fel ezt a kérdést sem, hanem kíméletlenül lesz@rnád a keresését és soha nem állnál vele szóba.
Ha valaki nem érdekel, akkor az nem létezik számomra, mindegy él-e vagy meghal, hogy keres-e vagy sem, mert számomra ő NEM LÉTEZIK. Számodra viszont annál inkább:)))
Akkor valóban jól gondoltam és a srác nagyon de nagyon szerelmes beléd és szerencsére nem viszonzatlanul:))
Igen, először teljes mértékben vissza kellene nyerned a bizalmát és utána minden okés. Mindenesetre, ha minden klappol ez egy szép kapcsolat kezdete lehet elvégre mindketten tanultatok az esetből. A fiú pedig nagyon szeret, ilyen sem érez minden lány iránt az ember, hogy feladja a büszkeségét. Szóval ( tudom valaki szerint ez papucs dolog) az igaz szerelem már csak ilyen.
Sok boldogságot és a jövőben jobban becsüld meg a srácot, nem semmi amit érted megtett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!