Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetem vagy párkapcsolat?
A szüleim miatt nem mehettem arra a szakra, amire szerettem volna. Megkaptam, vagy az az egyetem, az a szak, amit ők választanak ki, vagy nem tanulhatok tovább.
Végül egy évet lehúztam az általuk választotton, de nem tetszett, és annyira megromlott velük a viszonyom, hogy inkább kimentem a barátommal külföldre.
Gondoltam, majd itt kitanulok valamit, összeházasodunk, miegymás. Csak közben nagyon megromlott a kapcsolatunk.
Kitalálta, hogy ő nem fog dolgozni, ő megy tanulni (van már szakmája és diplomája)), 3 évig tartsam el. Kénytelen voltam elvállalni minden aljamunkát, hogy megéljünk, elegem lett.
Szeretnék tanulni, mert fogy az időm. Skandinavisztika lenne az álom szakom, biztos vagyok benne, hogy odahaza fel is vennének.
Nem tudom, várjak-e még, míg megjavul a kapcsolatom, vagy hagyjak itt mindent, és megint kezdjem előről.
A szüleim nem támogatnak, úgyhogy egyedül.
Olyan boldogtalan vagyok...
22N
Sosem késő újrakezdeni, ráadásul fiatal vagy. Az meg vicc, hogy 3 évig te tartod el, mert neki tanulni támadt kedve. Tanuljon levelezőn és akkor tudja fizetni a kiadásait.
Olyan szakot válassz, amivel meg tudsz élni ÉS szereted!
Eddig is megvoltál a szüleid nélkül, ezután is megoldod! Kitartás! És tanulj!!! Kell a diploma/szakma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!