Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt milyen érzésnek lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt milyen érzésnek lehet nevezni?

Figyelt kérdés

Kb. 7 hónapja szakítottam a barátommal, mert nem működött a kapcsolatunk, és talán ezért kezdett el más lánnyal kavarni, utána jó ideig ki voltam bukva, és azt hiszem utáltam őt is meg magamat is. Most hét hónap után érzek valami furcsa érzést. Néha eszembe jutnak szép emlékek, aztán a következő percben azt mondom magamnak, h. ezek már csak emlékek, és emlékezzek arra is, h. mennyire szemét volt vele és mennyire rosszul éreztem magamat.

Nem tudom, h. ez most mi/milt érzek.

Pláne, h. van most egy fiú, akivel elág jól meg vagyunk, de persze szerelmet nem érzek még iránta, csak jó vele...

Volt már valaki hasonló helyzetben?

Aki írna valamilyen választ, annak örülnék.

Köszönöm.

2010. márc. 22. 23:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez csak egy ilyen átmeneti helyzet, össze vagy kicsit kavarodva, hogy már nem fáj annyira az előző barátod, de még nem kezdett kialakulni az új sráccal az érzelem közöttetek. Még egy kis idő, és elkezdtek kötődni egymáshoz az új sráccal, és el fognak múlni.

Az meg, hogy nem totál közömbös a volt barátod, szerintem normális, végülis valamikor szeretted és meg is bántott. Én pl a mai napig néha megnézem a voltbarátom profilját (ő is eléggé megbántott, miközben velem "járt" végig járt a mostani barátnőjével is) pedig most egy nagyon klassz kapcsolatom van.

2010. márc. 22. 23:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Jah és h a konkrét kérdésre is válaszoljak :D sztem ez már nem szerelem, csak annyi h akit egyszer szerettél/utáltál, az nem lesz egyhamar közömbös számodra.
2010. márc. 22. 23:43
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod. (:

L/16

2010. márc. 22. 23:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Amíg nem zúgsz bele valaki másban legalább annyira mint az előzőbe, addig eszedbe jut. Utána pedig egészen addig nem fog eszedbe jutni amig át nem ver valaki sokkal jobban mint az előző... 30F
2010. márc. 23. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!