Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok ha a párotok spúr lenne veletek?

Figyelt kérdés

Jon a karácsony, beszelgettunk az ajándékokról és , árakról, és megint azt latom , hogy en vagyok az aki tobbet tervezett , es többszor megmutatkozott mar ez a pénzes dolog, hogy en tobbet készültem , az enyém mindig valahogy árban többre jon ki. Persze neha nem baj, de mar régóta egyutt vagyunk , szóval nem arrol van szó, hogy új lenne a dolog . Félreértés ne essék , nem azt várom el, hogy sokat költsön csak valahogy mindig olcsón megakar " úszni"engem , pedig nem szűkölködik ...

Ti ilyenkor hogy hoznatok tudtára ? Vagy ha alapból ilyen akkor felesleges?

Csak rossz, hogy mások nagyvonalúbbak, figyelmesebbek a párjukkal...

23N

2015. dec. 11. 23:50
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Olyan mintha szándékosan akarnátok félreérteni a kérdezőt.

Én sem pénzben mérem az ajándékot, és nálunk is előfordul, hogy hol én kapot drágább ajándékot, hol a párom. De az igencsak kiábrándító tud lenni, ha a másikon azt látod, hogy neki csak az a lényeg, hogy olcsón megussza!

2015. dec. 12. 03:35
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, itt mindenkinek oszinte lenne a mosolya, ha sok idot, faradtsagot, utanajarast, sajat munkat es esetleg nem keves penzt beleadva venne vagy keszitene a parjanak egy szemelyre szolo ajandekot, o meg cserebe minden egyes alkalommal kapna egy tibi csokit, vagy egy tusfurdot.
2015. dec. 12. 07:15
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én értem mit akarsz mondani, de ahogy leírtad a kérdést, tényleg elég anyagiasnak hangzik.

Értem, hogy mire gondolsz... pl: ha mondjuk te egy 2500 forintos könyvre vágysz, akkor megkapod azt karácsonykor, nem azért mert olcsó, hanem mert arra vágysz. De ha esetleg egy 10000ft-os kabátra vágysz, akkor azt kapod meg. Arra gondolsz, hogy a barátodnál nem az a fontos, hogy mire vágysz, hanem, hogy hogyan jöhetne ki belőle minél olcsóbban. Hogy nem figyel arra, mit szeretnél (akár olcsó, akár drága ajándék), csak bizonoys árkategória alatt legyen.

Pl: én nagy teás vagyok. Egy teásbögre nem kerül feltétlenül sokba. Viszont utálom a csokit. Ha csoki kapok, teljesen mindegy milyen márka, nem örülök neki, nem azért mert olcsó, hanem mert nem szeretem és akkor az illető sem ismer engem. Viszont a teának, vagy bárminek amihez köze van a teához, örülök. Nem kell hogy drága legyen, lényeg, hogy úgy nagyjából tudja, ismerje, hogy mire vágyok.

2015. dec. 12. 07:28
 34/37 anonim ***** válasza:

tyűha, érdekes emberek gyűltek ide :D

tényleg mintha direkt nem akarnák érteni...

Kérdező, bár kínos lehet, de beszélned kellene szerintem is vele erről, az ilyesmi senkinek nem esik jól. ne duzzogj rajta magadban.

2015. dec. 12. 10:55
 35/37 anonim ***** válasza:
Nálunk ajándékozás sem lesz, pedig megtehetnénk. Na bumm! Nem dől össze a világ.
2015. dec. 12. 11:00
 36/37 anonim ***** válasza:
Az én férjem nem spúr. Sem magával, sem velem... :) Ellenben én mindig leállítom, hogy nem kell mindent megvennie nekem csak azért, mert épp tetszik... Nem szeretem a költekezést.
2015. dec. 12. 11:38
 37/37 anonim ***** válasza:
Egyszeru. Nem spur csak utal ezzel foglaljozni amit teljesen megertek. Gondolkozni h neked mire van szukseged holott te tudod hogy mire van szukseged. Mond meg neki h te mennyit koltottel ra es odaadja penzben. Es igy nincs kulonbseg. Problema megoldva.
2015. dec. 12. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!