Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok ha a párotok spúr lenne veletek?

Figyelt kérdés

Jon a karácsony, beszelgettunk az ajándékokról és , árakról, és megint azt latom , hogy en vagyok az aki tobbet tervezett , es többszor megmutatkozott mar ez a pénzes dolog, hogy en tobbet készültem , az enyém mindig valahogy árban többre jon ki. Persze neha nem baj, de mar régóta egyutt vagyunk , szóval nem arrol van szó, hogy új lenne a dolog . Félreértés ne essék , nem azt várom el, hogy sokat költsön csak valahogy mindig olcsón megakar " úszni"engem , pedig nem szűkölködik ...

Ti ilyenkor hogy hoznatok tudtára ? Vagy ha alapból ilyen akkor felesleges?

Csak rossz, hogy mások nagyvonalúbbak, figyelmesebbek a párjukkal...

23N

2015. dec. 11. 23:50
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy lehet hogy pont a spur pasik gyulekezete gyűlt itt egyben , de hangsúlyozom mégegyszer , hogy nem erdekel a pénz, DD mikor az egyik fel allandoan figyelmes a másikkal , meglepi es tarsai , a masik meg még ünnepekkor is csak gondnak tekinti ezt, akkor ezt nem nevezném annak amit itt leírtatok, de orulok , hogy a részletek nélkül maris ítélkeztek :D
2015. dec. 11. 23:57
 12/37 anonim ***** válasza:
55%
Arról ítélkezünk amit leírtál. Amit leírtál azzal azt mondod, hogy neked igen is pénzes ajándékok kellenek....szánalom
2015. dec. 11. 23:58
 13/37 anonim ***** válasza:
21%
Akkor ne válaszolj az egyetlen segítőkész embernek.
2015. dec. 11. 23:59
 14/37 A kérdező kommentje:
Vicces a sok hirtelen felháborodás amit a sok keserű pasi most itt leír :D es nem, sokszor nem figyelte azt sem , miket szeretek ha mar ott tartunk , es el vagyok hordva mindennek . Vicc
 15/37 anonim ***** válasza:
Igaza van teljes mértékben.
 16/37 A kérdező kommentje:
Nem , nem pénzes ajándékok , hanem olyan amit szeret a masik . De sajnos ez nem jut el a tudatodig:)
2015. dec. 12. 00:00
 17/37 anonim ***** válasza:
88%
Megértelek kérdező, pedig férfi vagyok. Nálam sem a pénzről szól a Karácsony, sem a párkapcsolat, de azért én érezném magam kellemetlenül, ha kategorikusan eltérő értékben ajándékoznánk meg egymást a párommal, és folyton így lenne, hogy ő sokkal többet áldoz rám. Hm, meg kell beszélni. Nincs mese. Tudtára kell adnod, hogy nem pénzben méred a szeretetét, de azért jól esne, ha időben, és természetében a dolognak nem ilyen gyors, egyszerű módot választana mindig, ha már te szánsz rá időt, energiát, és forrást is, hogy a kedvében járj. Kínos, de van, amit meg kell mondani. Ha büdös egy ember, azt is meg kell neki mondani, vagy mi a tosz? Hagynád büdösen? :D
 18/37 anonim ***** válasza:
Elkezdenék beszélni arról, hogy mi mindennek örülnék. Sokszor én is bajban vagyok, hogy kinek mit kéne adni, tele vannak már bögrékkel meg hasonló haszontalanságokkal, mert nem tudom, hogy mire vágynának és ha rákérdezek, akkor meg "megvan mindenük". Szerintem nem baj, ha nem akar sok pénzt költeni olyan dologra, aminek nem is biztos, hogy örülnél. Mondjad, ha megtetszik egy könyv a kirakatban vagy egy ruhadarab, stb., hátha veszi a lapot...
 19/37 anonim ***** válasza:
38%
De te árban méricskéled a dolgokat,mert a tied mindig többre jön ki,és a nagyvonalúság.Lehet két helyre kell neki venni:D
2015. dec. 12. 00:03
 20/37 anonim ***** válasza:
56%

Én pont a másik véglet vagyok, én megtiltottam a páromnak, hogy valami nagyon drágát vegyem, mert kellemetlenül érezném magam miatta.

Ha nagyon költekezni akarna, meg elverni a pénzt rajtam, akkor inkább arra kérném, hogy menjünk el valahova, mert a közös élményre nem sajnálnék áldozni, de tárgyakra már igen.

Másrészt én olyan emberekkel veszem magam körül (most kicsit nagyképű leszek) akikről tudom, hogy egy jól betalált meglepetés nagyobb örömet tud okozni, mint mondjuk valami drága dolog, mert tudják értékelni az apró, de személyre szabott, néha saját készítésű ajándékaim. Nem egyszer ríkattam meg a barátaimat, páromat, családtagjaimat 3000 Ft alatt.

Én nem örülnék, ha a barátnőm az ajándékom árcéduláját nézegetné.

2015. dec. 12. 00:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!