Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok ha a párotok spúr lenne veletek?

Figyelt kérdés

Jon a karácsony, beszelgettunk az ajándékokról és , árakról, és megint azt latom , hogy en vagyok az aki tobbet tervezett , es többszor megmutatkozott mar ez a pénzes dolog, hogy en tobbet készültem , az enyém mindig valahogy árban többre jon ki. Persze neha nem baj, de mar régóta egyutt vagyunk , szóval nem arrol van szó, hogy új lenne a dolog . Félreértés ne essék , nem azt várom el, hogy sokat költsön csak valahogy mindig olcsón megakar " úszni"engem , pedig nem szűkölködik ...

Ti ilyenkor hogy hoznatok tudtára ? Vagy ha alapból ilyen akkor felesleges?

Csak rossz, hogy mások nagyvonalúbbak, figyelmesebbek a párjukkal...

23N

2015. dec. 11. 23:50
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Utolsó , te honnan tudod , hogy draga tárgyakat akarok?

A közös programok, kézzel készítésű dolgok nalam alapok, mindig nagyon sokat dolgozom velük , nagyon tetszik is azoknak akiknek adom . En azt értékelem a legtöbbre , ha valaki ötletes , kreatív Es nem pénzben meri a dolgot, de tudod még igy is ez ütközik ki ...

Szoval cuki amit leírtál , en ks ugyanezt szoktam , de meg igy is, es epp ezert irtam , csak a sok balga barom maris , minden információ nélkül lehurrog...

2015. dec. 12. 00:13
 22/37 A kérdező kommentje:
Peldaul egy kézzel készült fa madareretonek sokkal jobban orulnek , mint egy drága ruhanak . Mert dolgozott vele, beleadta a lelket es idejét . Szoval ennyit a pénzes dologról kedves válaszolók:)
2015. dec. 12. 00:16
 23/37 anonim ***** válasza:
Azért ütköztél vitába mert rosszul vetítetted le a kérdésedet.
2015. dec. 12. 00:17
 24/37 A kérdező kommentje:
Igen sajnos, ezt beismerem:/ ez a kerdes mar elúszott .
2015. dec. 12. 00:18
 25/37 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, nem kell nekem privát üzenetet írni. Kicsit érdekesnek tartom, hogy a kérdésben pont azt fejtegeted, hogy zavar, hogy te többre jössz ki és a párod olcsóbban megússza, mások nagyvonalúbbak (saját szavaid használom) aztán a kérdésed alatt mindent megmozgatsz, hogy elmagyarázd, hogy nem a pénz a fontos. Ez nekem ellentmondás.

Beszéljünk akkor konkrétumokról, ha mi a válaszolókkal félreértettünk téged:

Eddig milyen ajándékokat kaptál és minek örülnél most például?

2015. dec. 12. 00:19
 26/37 A kérdező kommentje:

Lehet ellentmond , de a meghazudtolas az egyedüli amit nem bírok elviselni . Nem ismersz , azt sem tudod ki vagyok es miket kaptam / adtam , de maris ilyennek vagyok beállítva csak merr rosszul fogalmaztam a kérdésem . Nem véletlenül tart mindneki kreatívnak es jó ajandekozónak.

Peldaul egy kis elfuserált plüss a sparból vagy egy olyan virág /csoki amit nem szeretek az nem tetszik , de egy kézzel készült madáretető, otthon készült sütemény , páros szinhaz jegy vele, egy könyv amit szeretek stb , az mar sokkal tobbet er nekem .

Ha akarod leírom peldaul en miket csinaltam / adtam , de a névtelenség megőrzése mIatt akkor privátban írnám le...

2015. dec. 12. 00:24
 27/37 A kérdező kommentje:
Vagymég orulnek annyi mindennek... kézzel készült plüss , párna , pulóver , ő festette festmény , kirándulás különleges helyre , közös hobbihoz dolgok ... De most tobbet inkabb nem sorolok mar
2015. dec. 12. 00:26
 28/37 anonim ***** válasza:

És ezeket neki is mondtad már így szemtől szembe?

Ha igen,akkor csak szimplán nem figyel rád,nem is érdekli igazán mit szeretnél...

Ha nem,akkor meg itt az ideje.

2015. dec. 12. 00:29
 29/37 anonim ***** válasza:

1es: Hol is dolgozol? :D :D :D

(Úgy tűnik rossz szakmát választottam... :D )

2015. dec. 12. 00:52
 30/37 anonim ***** válasza:
75%

Amúgy kérdező,nem ismerem a barátodat,így nehéz bármit is mondani.De azért elképzeltem,például ahogy az én bátyám leülne és neki állna gyöngyöt fűzni,meg kézi munkázni...

Szerintem vannak olyan fiúk,kik alapjáraton nem túl kreatívak vagy aprólékosak,és ezt nem kell magadra venned....

2015. dec. 12. 01:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!