Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már kezdi átlépni a barátság fogalmát?
Figyelt kérdés
Fiú-lány barátságról van szó. (tudom sokak szerint nincs ilyen) De amikor már szex téma is felmerül, és a fiú olyanokat mond a téma közben, hogy áll a farka, meg hogy meg kellett igazitani mert már kényelmetlen. Meg próbál kérdezgetni, hogy nekem hogy jó közben. Szóval akkor lehet, hogy már azt is szeretné tőlem. Hozzáteszem több éves barátságról van szó, csak közben mindkettőnknek véget ért a több éves kapcsolata. De akkor is sose gondoltam volna, hogy mi erről beszélgetni fogunk. Ráadásul ő a vékony lányokat szereti, én meg kb. súlyba 30 kg-al vagyok több az átlagnál. Na mindegy...Szerintetek megfektetne ha tehetné, vagy miért hozza fel ezeket a témákat???2010. márc. 22. 19:54
11/14 anonim válasza:
teljesen megfogalmaztad az én problémámat is, csak mi nem vagyunk olyan régen barátok és nem tartunk ezen a szinten, hogy úgy érezném lehet köztünk valami... :D
amúgy sztem is van esély rá, hogy ebből több legyen, az ilyen feltevések hogy milyen csajok jönnek be neki, tehát ideálok minél idősebb vagy megbomlanak, mert nem elsősorban 1 full p*csával tervez valaki hosszú távra hanem valaki olyannal aki még meg is tud szólalni.
ha eddig nem beszéltetek a szexről akkor valami változhatott és akarhat valamit. nem kockázatos abból a szempontból hogy ismer és úgymond nem vagy zsákbamacska...
az hogy te akarnád-e már megválaszoltad azzal hogy felvetetted magadban a kérdést és tanakodsz rajta.
Hajrá én szorítok!:D
12/14 anonim válasza:
Szerintem lefektetne, de járni nem akar, akkor nem így közeledne. Ha kívánod őt, akkor engedj a kísértésnek. Ha nem akkor állítsd le finoman.
13/14 anonim válasza:
A barát nem szerelmes de igenis állhat rád a farka, és ha vagytok olyanban miért ne kehetne akár egy kis szexualitás is köztetek... Lehet megdöntene de ez kb ösztönös nem haragudhstsz rá miatta.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket a válaszolóknak!
2010. márc. 26. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!