Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez már kezdi átlépni a barátsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már kezdi átlépni a barátság fogalmát?

Figyelt kérdés
Fiú-lány barátságról van szó. (tudom sokak szerint nincs ilyen) De amikor már szex téma is felmerül, és a fiú olyanokat mond a téma közben, hogy áll a farka, meg hogy meg kellett igazitani mert már kényelmetlen. Meg próbál kérdezgetni, hogy nekem hogy jó közben. Szóval akkor lehet, hogy már azt is szeretné tőlem. Hozzáteszem több éves barátságról van szó, csak közben mindkettőnknek véget ért a több éves kapcsolata. De akkor is sose gondoltam volna, hogy mi erről beszélgetni fogunk. Ráadásul ő a vékony lányokat szereti, én meg kb. súlyba 30 kg-al vagyok több az átlagnál. Na mindegy...Szerintetek megfektetne ha tehetné, vagy miért hozza fel ezeket a témákat???
2010. márc. 22. 19:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
először nem EZ hanem Ő
2010. márc. 22. 19:57
 2/14 anonim ***** válasza:
attól meg dagibb vagy nagyügy..simán megfektetne sztem ha hagynád.én is daggibb vok az átlagnál ugy 20kilóval még is csak olyan pasijaim voltak akik a vékony lányokat szeretik!
2010. márc. 22. 19:57
 3/14 A kérdező kommentje:
Az ez alatt magára a témára gondoltam és nem magára a személyre. Mert ha rá gondoltam volna akkor úgy is teszem fel a kérdést....
2010. márc. 22. 20:05
 4/14 anonim ***** válasza:
10-20 kg plusz mindig kell egy csajra.. Kulonben nincs mit fogni rajta..
2010. márc. 22. 20:06
 5/14 0688 ***** válasza:
20:06 pontosan eggyetértek veled:D
2010. márc. 22. 20:44
 6/14 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok. De szerintetek akkor már kezd más felé tendálódni részéről a barátságunk?
2010. márc. 22. 20:46
 7/14 anonim válasza:
Ha korábban nem poénkodott ilyennel, és most ilyeneket mond, akkor szerintem igen. kérdés hogy te is tudsz-e rá nem barátként nézni
2010. márc. 22. 21:14
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem, nem poénkodott és nem is beszéltünk az előtt ilyenekről. Ezért is furcsáltam. Hát nem tudom, hogy tudnék e én is úgy ránézni, mármint hogy "úgy pasiként".
2010. márc. 22. 21:36
 9/14 anonim ***** válasza:

ha nem tudnál úgy pasiként nézni, nem tetted volna fel a kérdést sem, mivel annyira közömbös lennél irányában, hogy nem vennéd a célzásait sem észre.

Amúgy, igen megfektetne. Ezért nincs fiú-lány között barátság. Szerinted egy fiú barátjának is tesz ilyen megjegyzéseket? Nem hinném:DDDDD

2010. márc. 25. 21:39
 10/14 anonim ***** válasza:

"""Ráadásul ő a vékony lányokat szereti, én meg kb. súlyba 30 kg-al vagyok több az átlagnál. Na mindegy"""

Nem mindegy ugyanis ez a mondat arra enged következtetni, hogy gondolkodtál rajta, és számításba vetted mint férfi:DDDD

Hajrá.

2010. márc. 25. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!