Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valaki hasonló helyzetben? Mit javasolnátok, van jó megoldás?

Figyelt kérdés

29 éves férfi vagyok, imádom a párom, minden szempontból tökéletes, megértő társ, a szex is jó, csak neki sokkal kisebb az étvágya. Nekem minden nap lenne idényem, neki meg elég a maximum heti 1-2, és amióta megszületett az egyéves babánk még kevesebb kedve meg energiája van, amit meg is értek.

Tudom, önzőség részemről, de én félek, hogy hosszútávon ezt nehezen bírom. Beszéltünk erről többször, néha félig viccesen megjegyzi, hogy tartsak szeretőt, meg hogy lehet megbocsátaná, máskor meg azt mondja, egyből kidobna, ha megtudná.

Nem mondom, hogy soha nem gondoltam még rá,és ezt ő is tudja, de nem akarok neki fájdalmat okozni, elveszíteni pedig őt és a családunkat végképp nem szeretném. Másrészről viszont ismerem magam, és nehezen fogom így bírni évekig, főleg ennyire fiatalon.

Aki járt már hasonló cipőben, mit tudna javasolni?

2015. dec. 9. 10:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerető helyett inkább a maszturbálást ajánlanám első körben.
2015. dec. 13. 16:42
 12/13 anonim ***** válasza:
44%

Kérdező !

Én két dolgot javasolnék , hogy tisztázd magaddal.

1. Megcsalás

2. Testi vágyak kielégítése

Nem szabad összekeverni az egyiket a másikkal.

Én ha elmennék egy másik nővel, nevezzük hancúrozni, akkor az nálam nem megcsalás, hanem a testi vágyak kielégítése kategóriába tartozik.

Amióta a világ világ,léteznek a prostik. Azaz olyan csajok, akik nem érzelemből szexelnek, hanem valamilyen anyagi ellen szolgáltatásért. Látod, itt az élő bizonyíték arra , hogy a férfiaknál is és a nőknél is létezik a megcsalás és külön a testi vágyak kielégítése.

Ezt a tényt ( férfiak testi vágyainak szükségét) ismerték fel azok a nők akik prostiként dolgoznak, vagy fogalmazzunk úgy , hogy ellenszolgáltatásért cserébe szexelnek.

Szeresd a családodat, szeresd a feleségedet az életed párját ! De ha az életed párja nem akar annyit szexelni mint te, akkor old meg másképpen.

Tudod , szerintem ez egy olyan dolog, mint ha én arra akarnám rávenni a páromat, hogy egyen meg egy egész tortát , mikor neki elég csak egy szelet belőle. Vagy egyen meg annyi töltött káposztát, pörköltet mint én, mikor neki annak a fele is elég mint amennyit én megeszek egy vacsorára.

Butaság lenne viszont a nő részéről engem arra kényszeríteni, hogy én se egyek egy tányérnál több pörköltet vagy töltök káposztát , mert neki kisebb az étvágya az enyémnél.

Remélem érted, mit akartam mondani ezekkel a példákkal.

2016. jan. 31. 11:33
 13/13 anonim ***** válasza:

Azt írtad neki elég volt a heti 1-2. Mióta megvan a gyerek kevesebb.

Bele gondoltál abba hogy neki hogy telik el egy napja?

Egész nap a gyerekre figyelni,etetni,de legyen otthon rend,tiszta ruha,főtt kaja.

Nos talán be kellene segítened neki a házimunkába.

Mosogass el,vagy menj el sétálni a babával amíg a párod alszik egy jót. Bármiben segíthetsz neki.

Jó alvó a kisbaba? Vagy fent van éjszaka? Ez sem mindegy. Mert ha fent van akkor a párod nem tud eleget pihenni.

Segíts neki sokat,dícsérd meg hogy milyen jó anya,hogy milyen szép nő.

Naponta többször adj neki puszit,öleld át,mondd neki hogy szereted.

És csinálj neki romantikus vacsit ha van kire hagyni a picit egy pár órára.

Előtte sem volt nagy igénye a szex terén,ezt tudtad,de vele maradtál és gyereket is vállaltatok.

Megcsalás? Ha neked attól jó lesz a lelki ismereted??? De gondolj bele neked hogy esne fordított esetben?

Tudod nem azon kellene agyalni hogy kivel lépj félre,mert neked kell a szex...miért? Ha nem szexelsz eleget meghalsz? Nem hiszem...

Agyalj azon hogy mivel tudod a párod dolgát megkönnyíteni..

Ha neki könnyebb nyugodtabb lesz,boldogabb,és vágyni fog rád.

Hidd el,ha azon agyal hog, ott a mosatlan,a szennyes,és hogy este nem tud aludni a kicsi miatt,akkor nem a szex lesz az első amit akar.

Megváltozott most a szülés miatt,ilyenkor felborulnak a hormonok,ezt el kell fogadni. Tegyél érte hogy jó legyen.

Nekem nincs gyerekem,de ha nem kapok figylmet,törődést és stresszben élek,elhiheted hogy nem a szex az első amit akarok.

Ha átölel a párom kedvességből oké,de ha érzem hogy csak szexelni akar mehet is...

Gyengédség kell minden nőnek hogy szexet akarjon.

2016. jan. 31. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!