Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vesz komolyan ez a fiú, vagy tényleg csak arra kellek neki?
Elég érdekes köztünk a kapcsolat. Neten ismerkedtünk meg, két hét után már volt szex amit azóta megbántam. Azthittem azért valamennyire komolyat akar, mert utána utcán megfogta a kezem, elvitt ide-oda, nem csak szexből állt ki a dolog. Aztán egyszer Facebookon rákérdeztem, hogy tulajdonképpen mit is akar, gondoltam tisztázzuk le a dolgot, vagy nagyjából határoljuk be, és akkor én is úgy állok a dolgokhoz. Erre azt válaszolta, hogy ő nem akar komoly kapcsolatot, mert előző barátnőjével évekig együtt volt stb...de attól mi remekül elvagyunk és engem meg nagyon kedvel. Na ez után eltűnt jó pár napra és utána írt, hogy találkozzunk, Én jol kivertem a balhét, folyamatosan bántottam őt, meg vergődtem, ő meg erre azt reagálta ,hogy nem érzi hogy átvert volna...Aztán egy hétig nem beszéltünk, majd ráírtam én, és bocsánatot kértem tőle amiért olyan csúnyán viselkedtem. Aztán megint találkoztunk és le is feküdtem vele. Tudom, hogy nem vesz komolyan, és félek mostmár csak akkor fog keresni ha rájön az inger. De én túlságosan kedvelem őt, és nem értem miért nem akar engem igazán, pedig én kb. mindent megteszek neki,még ha nem is ismerjük egymást régóta. Teljesen rosszul vagyok, hogy napokig nem keres, mert gondolom marhára nem vagyok neki fontos. Lelkileg csak sérülök,de nem tudom elengedni. Mit csináljak ?
19/L
azért nem kellesz,mert nem fogtad meg igazán. ennyi. pont.
és ha jót akarsz magadnak hagyod a dolgot.
tudom,tapasztalat. :)
Nem akar semmi komolyat, de remekül elvagytok=jó veled dugni.
Azt tanácsolom, hogy szakítsd meg vele a kapcsolatot,ne írj neki, és ha ő vissza akarna csábítani, ne hagyd magad. Ez nehéz lesz, mert te többet érzel iránta, de hosszú távon jobban jársz, ha megteszed. Ne hagyd magad így kihasználni.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!