Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baja a barátomnak? Annyira zavar. Ha meglátom düh önt el.18L
Tetszik neki egy nő, kb. így néz ki: [link]
Tudja, hogy zavar, mármint az, hogy jóban vannak...azaz voltak, mert megkértem, hogy hanyagolja. A minap mégis találtam egy smt-t a telójában, amit ez a nőci küldött.
Mit eszik rajta. Én 48 kg. vagyok, ő meg???? A különbségre, eltérésre célzom.
A haverja mesélte (mivel sülve-főve együtt vannak, őt kérdeztem meg), hogy a barátom szépnek, dögösnek, szexinek tartja... De a haver szerint is szép, rendes, kedves a csaj.
Borzasztóan zavar ez az egész.
Mit eszik rajta?
#10 Szánalmas vagy! Nem mondtam, hogy bármivel jobb lennék. Csak nem értem mit eszik rajta? Meg a többi pasi is
.. Ennyi. Ne magyarázz különben. Nem szóltam le a nőcit, csak nem szívlelem, nem akarom, h a barátom közelében legyen.!!!
Kérdező, elolvastad a 4-es kommentem és értelmezted is?
Ha nem fogtad fel a lényegét, akkor újra leírom:
TE LÁNY VAGY, ŐK FIÚK/FÉRFIAK! Ennyi!! A pasik másként működnek, más tetszik nekik, mint a nők(nek)! De ezt nem hiszem, hogy nem tudtad 18 éves létedre!
ja és még valami: te jó, hogy nem fogod fel, hogy a pasik mit esznek egy másik nőn, mert te is nő vagy, és mivel nem vagy leszbi, jobb esetben, ezért gőzöd sincs, hogy mi tetszik rajtuk.
A pasik se kérdezik meg, hogy neked mi tetszik azon a másik pasin!
Akkor beszéld meg vele a dolgot, aztán vagy maradjatok együtt, vagy szakítsatok.
De az,hogy te féltékenységi jelentet rendezz, az nem oké. És az sem, hogy ő így viselkedik.
:-)legyek szànalmas.
Nem akarom,hogy a baràtom vele baràtkozzon. Ès miért? Mert jô nőnek tartja.
Nem szìvlelem a nőcit. Ès miért? Mert jò nőnek tartja.
Mert a kommentedben semmi belső tulajdonsàgàt nem emlìted,amiért nem kedveled.
De leszòltad és különbnek tartod magad:" én 48 kilo vagyok,ő meg???? Ès sajna féltékeny vagy. Te magad îrtad,hogy nem érted mit stnek rajta. Azt,h jol néz ki;-)A haver még azt is mondta,hogy kedves,rendes. Akkor minden klappol vele;-)
Ismered a nőt személyesen?
Az a helyzet, hogy egy normális pasi nem kizárólag a kilók alapján fog ítélni, hanem elsősorban a belső tulajdonságok alapján. Ezek szerint jól kijönnek egymással, de ez még semmit sem jelent. Nekem vannak fiú barátaim, és ha a pasim ok nélkül elkezdene féltékenykedni, vagy letiltana valamelyikről, hát nekem sem tetszene.
A helyedben leülnék a pasival és megbeszélném vele a dolgot. Nem számonkérve, hanem nyugodtan, felnőttek módjára. Elmondanám neki, hogy azt gondolom, hogy bejön neki és ez rosszul esik nekem. Majd megkérdezném, hogy mi az, amit hiányol a kapcsolatunkban. Ha tényleg tetszik neki, vagy csapja neki a szelet, akkor az azt jelenti, hogy a kapcsolatban nem kap meg mindent, amire vágyna.
Már megint te? :D
A képen lévő nővel nincs semmi baj, csakis veled! De minek teszed fel a kérdést hetente? Azt hiszed jön majd olyan válasz is, ami neked tetszik? Kit érdekel, hogy te 48 kg vagy? Tudjuk, tudjuk, a másik lány meg vagy 65! :D Na bumm. Most mi lesz. Miért féltékenykedsz? Szedjél fel te is pár kilót akkor biztos kevésbé hogy neki tetszeni a szomszéd lány (nem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!