Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baja a barátomnak? Annyira zavar. Ha meglátom düh önt el.18L

Figyelt kérdés

Tetszik neki egy nő, kb. így néz ki: [link]

Tudja, hogy zavar, mármint az, hogy jóban vannak...azaz voltak, mert megkértem, hogy hanyagolja. A minap mégis találtam egy smt-t a telójában, amit ez a nőci küldött.

Mit eszik rajta. Én 48 kg. vagyok, ő meg???? A különbségre, eltérésre célzom.

A haverja mesélte (mivel sülve-főve együtt vannak, őt kérdeztem meg), hogy a barátom szépnek, dögösnek, szexinek tartja... De a haver szerint is szép, rendes, kedves a csaj.

Borzasztóan zavar ez az egész.

Mit eszik rajta?

2015. dec. 3. 21:03
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

#10 Szánalmas vagy! Nem mondtam, hogy bármivel jobb lennék. Csak nem értem mit eszik rajta? Meg a többi pasi is

.. Ennyi. Ne magyarázz különben. Nem szóltam le a nőcit, csak nem szívlelem, nem akarom, h a barátom közelében legyen.!!!

2015. dec. 3. 21:41
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, elolvastad a 4-es kommentem és értelmezted is?

Ha nem fogtad fel a lényegét, akkor újra leírom:

TE LÁNY VAGY, ŐK FIÚK/FÉRFIAK! Ennyi!! A pasik másként működnek, más tetszik nekik, mint a nők(nek)! De ezt nem hiszem, hogy nem tudtad 18 éves létedre!

2015. dec. 3. 21:43
 13/21 anonim ***** válasza:

ja és még valami: te jó, hogy nem fogod fel, hogy a pasik mit esznek egy másik nőn, mert te is nő vagy, és mivel nem vagy leszbi, jobb esetben, ezért gőzöd sincs, hogy mi tetszik rajtuk.

A pasik se kérdezik meg, hogy neked mi tetszik azon a másik pasin!

2015. dec. 3. 21:45
 14/21 A kérdező kommentje:
Jó, tudom. Ízlések és pofonok. De attól a lényegen ez nem változtat: nem tetszik a dolog, okkal nem tetszik.
2015. dec. 3. 21:46
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor beszéld meg vele a dolgot, aztán vagy maradjatok együtt, vagy szakítsatok.

De az,hogy te féltékenységi jelentet rendezz, az nem oké. És az sem, hogy ő így viselkedik.

2015. dec. 3. 21:52
 16/21 rrrrrreennnnn ***** válasza:
79%

:-)legyek szànalmas.

Nem akarom,hogy a baràtom vele baràtkozzon. Ès miért? Mert jô nőnek tartja.

Nem szìvlelem a nőcit. Ès miért? Mert jò nőnek tartja.

Mert a kommentedben semmi belső tulajdonsàgàt nem emlìted,amiért nem kedveled.

De leszòltad és különbnek tartod magad:" én 48 kilo vagyok,ő meg???? Ès sajna féltékeny vagy. Te magad îrtad,hogy nem érted mit stnek rajta. Azt,h jol néz ki;-)A haver még azt is mondta,hogy kedves,rendes. Akkor minden klappol vele;-)

2015. dec. 3. 22:13
 17/21 rrrrrreennnnn ***** válasza:
*esznek rajta
2015. dec. 3. 22:29
 18/21 Fish1 ***** válasza:

Ismered a nőt személyesen?

Az a helyzet, hogy egy normális pasi nem kizárólag a kilók alapján fog ítélni, hanem elsősorban a belső tulajdonságok alapján. Ezek szerint jól kijönnek egymással, de ez még semmit sem jelent. Nekem vannak fiú barátaim, és ha a pasim ok nélkül elkezdene féltékenykedni, vagy letiltana valamelyikről, hát nekem sem tetszene.

A helyedben leülnék a pasival és megbeszélném vele a dolgot. Nem számonkérve, hanem nyugodtan, felnőttek módjára. Elmondanám neki, hogy azt gondolom, hogy bejön neki és ez rosszul esik nekem. Majd megkérdezném, hogy mi az, amit hiányol a kapcsolatunkban. Ha tényleg tetszik neki, vagy csapja neki a szelet, akkor az azt jelenti, hogy a kapcsolatban nem kap meg mindent, amire vágyna.

2015. dec. 3. 22:59
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem tudsz mit csinálni, a féltékenykedés csak ront a helyzeten. Biztos, hogy tetszik neki, amíg nem érzed a szexben és a veled való bánásmódban a változást nincs baj. Meg fogod érezni, ha baj van más stílust vesz fel, másképp fog esetleg öltözködni, enni, figyelmetlenebb, esetleg ingerült lesz. Na azok már intő jelek. Amíg ez nincs, nincs gond.
2015. dec. 3. 23:40
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Már megint te? :D

A képen lévő nővel nincs semmi baj, csakis veled! De minek teszed fel a kérdést hetente? Azt hiszed jön majd olyan válasz is, ami neked tetszik? Kit érdekel, hogy te 48 kg vagy? Tudjuk, tudjuk, a másik lány meg vagy 65! :D Na bumm. Most mi lesz. Miért féltékenykedsz? Szedjél fel te is pár kilót akkor biztos kevésbé hogy neki tetszeni a szomszéd lány (nem).

2015. dec. 4. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!