Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha egy lánnyal jóban vagyok de azt mondja "nem jössz be nekem" Pedig én szeretem, de ha ezt mondom akkor is ugyan az a válasz nem jön el velem sehova ha hívom mégis mit csináljak? A lánynak nincs senkije
Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 23:43
1/4 anonim válasza:
Fogadd el. Nem jössz be neki csak barátnak. Ez van, nem eshet beléd mindenki.
2/4 anonim válasza:
nem erőszakolhatod rá magad, el kell fogadnod, hogy nem tetszel neki. nekem is van olyan fiú barátom, akivel egyszerűen nem tudnék járni, vagy érzelmi úton közeledni hozzá, és ők is vannak így velem. majd találsz mást, nem szabad leragadni egy embernél :)
3/4 anonim válasza:
csak kéreti magát hidd el.
legyél kicsit rámenősebb, és akkor beadja a derekát
4/4 anonim válasza:
Hát első nagy hiba volt megmondani neki hogy szereted...ez olyan mintha túlságosan korán mondod azt neki hogy "hozzám jösz?".Szóval ne mondd neki ezt többet.Hogy hogyan lehetne még menteni a dolgot....nem egyszerü...de próbáld barátként kezelni a dolgot...hívd el valahova mint "barátot"...Tudja már hogy odavagy érte de ne nyomulj rá..beszélgessetek stb...kisebb fizikai érintések,kisebb bókok mehetnek...sok sikert pajti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!