Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éve vagyok a barátommal, hogyan szakítsak úgy, hogy nekem ne fáljon? Mert szeretem, de minden kérdésemre vele kapcs-ban a válasz az, hogy hagyjam ott, mert ő nem szeret.
tényleg akármi bajom van, az a válasz, jobb ha mást keresek. mert amúgy ő szemét velem.
csak azt nem értem minek bőgök mindig attól, ami fájdalmat okoz nekem, ahelyett, hogy ki lennék már ábrándulva.
Tudtok segíteni?
Legyen már büszkeséged te lány! Ha szemét veled, meg sem érdemli hogy gondolj arra, hogy mi lesz ha megbántod. Őt érdekli, hogy veled mi van? Gondolom erre is nem a válasz. Ne gondolkozz, hidd el, találsz ezerszer jobbat!
22 L
köszi a választ, a reményt :)
felfogom ésszel az egész helyzetemet, de nem értem, hogy miért vagyok szomorú, hogy lehetne kiölni ezt az érzést
csak akkor, ha már másikbarátom van?
addig meg csak bőgni fogok?mert most is csak könnyezem!annyira nehéz.
16:07
a kérdés az hogy neki ne fájjon, mármint a kérdezőnek :D
a legjobb ha szakítassz vele, kőkeményen eléállsz és elküldöd a nem tudom én hova utánna meg elmész és bulizol egy jót és elkezdhecc flörtölni is.
tudom milyen érzés, nekem is nehéz volt, de iylenkor a barátok a legnagyobb támaszt adják és egy házikedvenc (ha van) mindennél többet ér :D velük el tudod felejteni. éspersze ha sokszor gondolsz arra hogy milyen bunkó akkor ki tudsz belőle ábrándulni :)
csak kár, hogy a bnőim olyan rosszmájúak, hogy alig várják, hogy szakítsunk, mert ők akartak anno vele össze jönni
és ez talán a legrosszabb, hegy megadhatom nekik ezt az "örömérzést"
Amig nem faj, nem muveszet.
Szeretted, szereted, veget akarsz neki vetni.
Meg jo, hogy faj.
Fejet fel, es tamadas. :)
köszi a válszokat
azokkal a bnőimmel nemigen tartok már kapcs-t, pont ez miatt
amúgy még gyűjtöm az erőm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!