Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért foglalt minden normális 18-22 év közötti lány?
vagy csak én nem találom meg a nagy Ő-t? :)
F22
nem vagyok antialkoholista, de én sem szoktam inni :)
ünneplés, névnapok stb. -kor csak :)
En pl. nem vagyok foglalt. Es ezt perpillanat csak azzal tudom magyarazni, hogy hulye a tobbi ember.
Fenykepes jelentkezes alant az e-mailemen.
Azt hittem hirtelen, hogy én tettem fel a kérdést :D
Amúgy a szép és értelmes csajok többsége párkapcsolatban van már ebben a korban, vagy otthon ül. Nem járnak nagyon bulizni, mert nem tartják bulinak az ivást. Ami mondjuk érthető.
Menj el tánctanfolyamra, vagy keress magadnak hobbikat. Meglátod, ha nyitott szemmel jársz, előbb-utóbb találsz ilyen lányt.
Bár értelemszerűen ez a korosztály a főiskolán tengeti napjait, szal fősulis bulikon is szép számmal vannak.
Kötelező inni? :D Ha én nem szeretek, akkor megbüntetnek?
22f
iWiW, facebook, társkereső oldalak, stb., hála a modern technikának nem kell bulihelyre menni (ahol amúgy potenciálisan kevesebb lesz a "normális lány") ahhoz, hogy keress és találj. Ja igen, már hárman vagyunk.
21/F
Már nem azért h mondjam, de egy normális lány is jár bulizni. Mi rossz van abban, ha valaki elmegy szórakozni a barátaival?
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!