Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elképzelhető, hogy sohasem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető, hogy sohasem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés

Lassan 20 leszek, és eddig még nem volt barátnőm, pedig már nagyon szeretnék. Mostanában viszont kezdem azt hinni, hogy nem is lesz soha.

Szerintetek van olyan, hogy valaki párkapcsolat nélkül élje le az életét?

2010. márc. 21. 21:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Csak hinned kell magadban! :) Én ebben az el csajozni, 16 vagyok. Nekem se volt még barátnőm, de most tök jóban vagyok egy szép csajjal és hát... :) Nyugi, van még BŐVEN időd! :D Csak lazán. :)
2010. márc. 21. 21:27
 2/12 anonim ***** válasza:

Igen akik apácának mennek vagy a pápának.

amúgy ez így kicsit kevés.

Ha őszinte vagy magadhoz , akkor szerinted neked miért nem volt barátnőd?

2010. márc. 21. 21:28
 3/12 anonim ***** válasza:

Van olyan. De nem szabad így hozzáállni a dolgokhoz!!

Ha egy lánnyal kialakulóban van valami, ne kezdj el parázni, hogy Úr Isten még nem volt senkim...Hanem csak add önmagadat! Hidd el, hogy nincs olyan akinek ne lenne párja! Csak keresni kell kitartóan!!

Sok szerencsét!!

19/L

2010. márc. 21. 21:29
 4/12 anonim ***** válasza:
21:29-nek igaza van, ne törődj azzal hogy nem volt senkid, mert az bizony nem bátorít téged a csajoknál... Légy magabiztos!
2010. márc. 21. 21:30
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekem fél éve nincs senkim eddig volt:'(

Nyugi lehet a sors biztos tartógat neked egy szép csjat(L)

13/L

2010. márc. 21. 21:31
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy nem lenne senkid. Hol próbálkoztál idáig? Volt, hogy én is így éreztem, hogy egyedül élem le az életem. Eddig még nem is volt senkim. Ha gondolod írj, ennél többet nem nagyon tudok segíteni.

18/L

2010. márc. 21. 21:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, mert én 33 vagyok és még nem volt, bár neked addig még van egy pár éved, de amúgy meg fel a fejjel, egyedül is lehet élni, én vagyok rá a példa.
2010. márc. 21. 21:40
 8/12 anonim ***** válasza:
Dehogy elképzelhető. Ne gondolj ilyenekre, ez butaság! Zsák a foltját, te még csak 19 éves vagy, hogy gondolhatsz ilyen butaságokra? Meglesz a párod :)
2010. márc. 21. 21:45
 9/12 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Szerintem a legjobb az lesz, ha lelkiismeretesen magadba nézel, s megpróbálod keresni annak okát, miért nem volt még csajod. (pl nem mertél kezdeményezni, ha nem, miért nem stb... Hátha segít a dolog! :)

2010. márc. 21. 21:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Biztos van olyan, de nem tudom elképzelni, hogy ne legyen barátnőd. Biztos lesz majd. Csak várj türelmesen, ismerkedj sokat minden apró alkalmat ragadj meg, hogy beszélni tudj egy lánnyal legyen ez akárhol. Össze fog az jönni;)
2010. márc. 21. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!