Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy sohasem lesz barátnőm?
Lassan 20 leszek, és eddig még nem volt barátnőm, pedig már nagyon szeretnék. Mostanában viszont kezdem azt hinni, hogy nem is lesz soha.
Szerintetek van olyan, hogy valaki párkapcsolat nélkül élje le az életét?
Igen akik apácának mennek vagy a pápának.
amúgy ez így kicsit kevés.
Ha őszinte vagy magadhoz , akkor szerinted neked miért nem volt barátnőd?
Van olyan. De nem szabad így hozzáállni a dolgokhoz!!
Ha egy lánnyal kialakulóban van valami, ne kezdj el parázni, hogy Úr Isten még nem volt senkim...Hanem csak add önmagadat! Hidd el, hogy nincs olyan akinek ne lenne párja! Csak keresni kell kitartóan!!
Sok szerencsét!!
19/L
Nekem fél éve nincs senkim eddig volt:'(
Nyugi lehet a sors biztos tartógat neked egy szép csjat(L)
13/L
Nem hiszem, hogy nem lenne senkid. Hol próbálkoztál idáig? Volt, hogy én is így éreztem, hogy egyedül élem le az életem. Eddig még nem is volt senkim. Ha gondolod írj, ennél többet nem nagyon tudok segíteni.
18/L
Kedves Kérdező!
Szerintem a legjobb az lesz, ha lelkiismeretesen magadba nézel, s megpróbálod keresni annak okát, miért nem volt még csajod. (pl nem mertél kezdeményezni, ha nem, miért nem stb... Hátha segít a dolog! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!