Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg szeretném kérni a barátnőm kezét, de bajban vagyok, kellene a mérete. A gyűrűjét nem sikerült elcsennem, az édesanyjától kértem segítségét, azt mondta,19-20-as gyűrűt hord. Elképzelhető ez a méret?
Szia!
Szép dolog amikor a fiú titokba megkéri a lány kezét, de egybe nehéz dolog is már ami a gyűrű méretét jelenti.
Nekem 51-es a méretem.
Hát igen valahogy el kéne kérned, de ha már ez meg van akkor én inkább azt tanácsolom hogy húzzad föl pl a kis ujjadra hogy meddig is megy, hisz egy ékszerüzletbe szerintem még sem mehetsz be egy rajzzal, azt fel is kéne próbálni.
Vagy nyomd gyurmába esetleg a gyűrűjét. Azzal is mintát tudsz venni.
Esetleg miközben kézzel kielégít, mondd hogy vegye le a gyűrűjét, te meg csend el (már ha rendszeresen hord gyűrűt). Biztos hiányolni fogja, de majd kitalálsz vmit. Aztán egyszer csak majd előkerül a gyűrű. Esetleg menjetek el közösen venni vmi csini bizsut mondjuk valentin nap címszóval és ne add rögtön oda neki. Így felpróbálja és tudni fogod, melyik a jó méret.
Ez a 19-20-as méret eléggé gyanús...
A te kezedhez viszonyítva az ékszerésszel nagyjából be tudjátok lőni a méretet. Akár kicsi, akár nagy lesz, ékszerész potom pénzért szűkít/tágít rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!