Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg szeretném kérni a barátnőm kezét, de bajban vagyok, kellene a mérete. A gyűrűjét nem sikerült elcsennem, az édesanyjától kértem segítségét, azt mondta,19-20-as gyűrűt hord. Elképzelhető ez a méret?

esetleg nincs tobb gyuruje? mert ha nem hordja allandoan az osszeset, amig kimegy vmiert csend el 1 gyurujet az ekszeres dodozbol, vedd meg gyorsan a gyurut majd tedd vissza. ha eszre is veszi, azt fogja hinni h elkallodott es megkerult vagy h siman nem latta (kiveve ha irto pedans:p)
ha esetleg pont jo vmelyik ujjadra mehetsz azutan is de xtem jobb "kolcsonvenni", biztos ami biztos

Szia! Ha mégis sikerülne elcsenni a gyűrűt, azt is figyelembe kell venni, hogy milyen vastagot szeretnél vásárolni illetve hogy kísérőnek szép gyűrűt, vagy már esetleg a karikagyűrűt szeretnél.
Nekem pl. nagyon vékonyak az ujjaim, csináltatni kellet a gyűrűt, 47-eset, páromnak meg asszem 63-as. Ékszerüzletekben tapasztalataim szerint 51-52-től árulnak. Ha már a karikát vennéd meg, sokmindenre kell odafigyelni: először a bal kézen van x ideig, ami általában vékonyabb, de ne essen le róla az esküvőig, utána ne kelljen tágítani sem... Ha megteheted, inkább kísérővel kezd, a karikát majd kiválasztjátok ketten. Szerintem. Monjduk nekem gyűrű nélkül kérte meg a párom a kezem, és együtt választottuk ki a karikagyűrűt, amit a bal kezem hordtam esküvőig, aztán pedig meglepiként az esküvőnk napján kaptam tőle kísérőt, "csakhogy ne maradjon gyűrű nélkül a bal gyűrűsujjam sem" :o)
Sok sikert!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!