Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő a megtakarításából él, eltartott vagy sem?
Vita tárgya ez az oldalon is meg az életben is.
Dolgoztam, elvesztettem a munkám (dec.8-tól hivatalosan, tehát nem élősködök évek óta). Van annyi megtakarításom, hogy a páromnak egy fillérjébe nem kerülök, tartozik nekem a volt munkahelyem, és reménykedem, hogy azért valamennyi munkanélkülit is kaphatok.
Természetesen amíg otthon vagyok, munkát keresek, nyelvet tanulok, megcsinálok mindent, és nagyon visszafogom a költségeim.
Most akkor eltartott vagyok, vagy sem?
Nekem ebben a kérdés az, hogy milyen az a párkapcsolat, ahol ez egyáltalán felmerül kérdésként?! Ha az egyik bajba kerül, akkor a másik segít... és viszont.
Ha mondjuk fél-egy évig egy baleset, vagy betegség miatt egyáltalán nem tudnál dolgozni, akkor is azon problémáznál, hogy eltartott vagy-e?
Nem.
De miért olyan fontos ez? Nem tök mindegy, hogy minek nevezzük? Jó, hogy van megtakarításod, így nyilván könnyebb. De ha a párod pénzéből élnétek ketten, akkor sem kell eltartottnak érezned magad. Ha részetekről ez rendben van, akkor rendben van.
Sok sikert az új munkához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!