Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lépjek ki ebből és ismerkedjek meg a másikkal, vagy maradjak és felejtsem el a másikat?
Sziasztok!
Már lassan egy éve hogy van barátom. Az elmúlt két hónap igen csak nehéz volt vele ugyanis egyszer már szakítani akartam vele aztán visszafogadtam.. nem is tudom miért. Gyerekes, erőszakos és kicsit durva is. Nem rég megismertem egy másik férfit aki egyértelműen a tudtomra adta hogy komolyabbat szeretne tőlem és igencsak szimpatikus számomra, de hallottam róla "szépeket". Bizonytalan vagyok hogy mi lenne helyes és mi az ami mindenkinek jó. A jelenlegi barátomat már nem szeretem, nem érzek semmit ami hozzá kötne de félek neki nemet mondani mert legutóbb is napokig zaklatott idejárkált és nem lehet levakarni..... sírással sajnáltatja magát mint egy óvodás, és csak azzal foglalkozik hogy neki mi a jó..... azt hiszi hogy van pénze és megvásárolhat pedig nem kell semmi tőle. Ez a másik férfi is az orromra kötötte mennyit keres egy hónapban és ez számomra elgondolkodtató.... Nem kell a pénz... Szeretnék végre boldog, kiegyensúlyozott NŐ lenni akit nem csak kihasználnának, játékként kezelnek.
Mit tudok tenni??? Valaki segítsen! Köszönöm!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!