Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, ha el fog hagyni a barátnőm? Ez tényleg megbocsáthatatlan?
Nehéz élethelyzetben vagyok, amit ő mindig próbál megkönnyíteni, sokat segít. Nem rég volt konfliktusunk, bevallottam, hogy valamiben hazudtam neki évekig, mert szégyelltem magam. Ki voltam borulva, és más nőket nézegettem a neten, az egyik a barátnőm kolléganője/barátnője volt, több mint 100 képet néztem róla, aminek nagy része aktjellegű, bikinis. De nem érdekelt hogy mit nézek, csak el akartam terelni a figyelmemet, nem érdekel senki a barátnőmön kívül. Őt szeretem. Egy másik lányra facebook-on meg ki is vertem magamnak. A barátnőm már a kapcsolatunk elején elmondta, hogy nála nem elfogadható az, ha másról fantáziálnak egy kapcsolatban, ő ilyen, mondta hogy ha én ezt nem tudom elfogadni akkor válasszak egy másik lányt, aki lazább, de megmondta hogy ő ilyen. Amúgy minden nagyon jó, csinos, szép lány, szorgalmas, nem ribi, süt-főz, jószívű. Meg nagyon türelmes velem mert elég elviselhetetlen természetem van.
A lényeg hogy mint írtam mostanában eléggé kivagyok. Tegnap este valamiről eszébe jutott a hazugságom meg hogy megaláztam, tett erre megjegyzést és ezzel úgy felidegesített, hogy megfogtam egy rugalmas gumis tárgyat és tiszta erőmből hátba vágtam vele, amíg ő a vacsorámat főzte. Azt mondta többé már nem tud velem lenni. Pedig eddig még soha nem csináltam ilyet és most is ő a hibás, mert rossz pillanatban jött elő ezzel. Nem hiszem hogy ez tényleg olyan megmásíthatatlan. Jogtalanul fog elhagyni?
27 Ffi
Soha semmilyen mentség és kifogás nincs arra amikor egy férfi fizikailag bántalmaz egy nőt. Aki ilyet csinál az egy végtelenül primitív, aljas, legalja ember.
Minek élsz ebben az országban? Te a közelkeletre való vagy ahol a nők és gyerekek verése és megerőszakolása nem tiltott és büntetendő.
Egész jó sztori volt egészen addig, hogy "és most is ő a hibás". Addig még szimpatikussá is tetted magad azzal, hogy te vagy a szegény papucs, akit még fantáziálni se enged a sárkány csaja, de ekkora barom nem létezhet, mint te.
1. Jó előre közli, hogy nem tolerálja az ilyen suttyomban kiverem más nőkre dolgot.
2. Erre te mit csinálsz? Mégis nézegetsz más nőket stikában, és még le is buksz.
Nincs ezzel baj, barátom, csak ha már megtörtént a baj, akkor az összes lehetőség közül nem a legrosszabbat kellett volna választani, hanem valami tisztességes úton járni. Mondjuk keresni egy olyan nőt, akinek ez belefér. Vagy befogni a pofádat, ha már előre közölték, h ez nem fér bele. Ha te ennek ellenére rugalmas gumitárgyakkal ütöd a nődet, majd ráfogod, hogy az ő hibája, akkor te
a) lelki sérült
b) szellemi fogyatékos
c) mindkettő
vagy. Fordulj orvoshoz minél előbb.
Vagy szokjál le a kamuzásról, mert ekkora idióta sztem nem létezik. Legalábbis remélem.
Én a fejedbe húztam volna a lábast!
S eggfej!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!