Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, ha el fog hagyni a barátnőm? Ez tényleg megbocsáthatatlan?

Figyelt kérdés

Nehéz élethelyzetben vagyok, amit ő mindig próbál megkönnyíteni, sokat segít. Nem rég volt konfliktusunk, bevallottam, hogy valamiben hazudtam neki évekig, mert szégyelltem magam. Ki voltam borulva, és más nőket nézegettem a neten, az egyik a barátnőm kolléganője/barátnője volt, több mint 100 képet néztem róla, aminek nagy része aktjellegű, bikinis. De nem érdekelt hogy mit nézek, csak el akartam terelni a figyelmemet, nem érdekel senki a barátnőmön kívül. Őt szeretem. Egy másik lányra facebook-on meg ki is vertem magamnak. A barátnőm már a kapcsolatunk elején elmondta, hogy nála nem elfogadható az, ha másról fantáziálnak egy kapcsolatban, ő ilyen, mondta hogy ha én ezt nem tudom elfogadni akkor válasszak egy másik lányt, aki lazább, de megmondta hogy ő ilyen. Amúgy minden nagyon jó, csinos, szép lány, szorgalmas, nem ribi, süt-főz, jószívű. Meg nagyon türelmes velem mert elég elviselhetetlen természetem van.

A lényeg hogy mint írtam mostanában eléggé kivagyok. Tegnap este valamiről eszébe jutott a hazugságom meg hogy megaláztam, tett erre megjegyzést és ezzel úgy felidegesített, hogy megfogtam egy rugalmas gumis tárgyat és tiszta erőmből hátba vágtam vele, amíg ő a vacsorámat főzte. Azt mondta többé már nem tud velem lenni. Pedig eddig még soha nem csináltam ilyet és most is ő a hibás, mert rossz pillanatban jött elő ezzel. Nem hiszem hogy ez tényleg olyan megmásíthatatlan. Jogtalanul fog elhagyni?

27 Ffi

2015. nov. 30. 18:25
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
97%
Eléggé megbocsájthatatlan, igen. Inkább kerüld is el a jövőben a nőket amíg ilyen agresszív barom vagy.
2015. nov. 30. 18:40
 12/33 anonim ***** válasza:
98%

hát haver ez nem gyenge! Az előzmények is érdekesek! sz@r szitu...de az h teljes erőből hátba vágtad?????

Csoda h azt írod h el "fog" hagyni és nem az hogy ott hagyott rögtön mert az kéne!!!

2015. nov. 30. 18:40
 13/33 anonim ***** válasza:
98%

Koma, hogy jön ide a jog?

Izomból hátbab***tad, mégis mit vársz, hülyegyerek?

Ez van, marad a marok marcsa, ezt buktad.

2015. nov. 30. 18:44
 14/33 anonim ***** válasza:
98%
Kérdező, csak hadd kérdezzelek meg. Szerinted mikor jogos a barátnő részéről egy szakítás, ha a ti esetetekben nem??
2015. nov. 30. 18:47
 15/33 anonim ***** válasza:
98%
hogy a fenébe léteznek ilyen gusztustalan emberek, mint a kérdező? és még ez hívja magát férfinak...
2015. nov. 30. 18:48
 16/33 anonim ***** válasza:
98%
Kezeltetned kéne magad, ha idegbeteg vagy. Egy ilyen nőt elszalasztani, nem csak idiótaság, hanem a legnagyobb dokú emberi butaság is.
2015. nov. 30. 18:50
 17/33 anonim ***** válasza:
98%
Persze hogy jogos, bántottad! Te agresszív állat, menj dokihoz.
2015. nov. 30. 18:52
 18/33 anonim ***** válasza:
98%
Abszolút jogos. Szerinted normális a szeretett nőt teljes erőből hátba vágni, amikor a te vacsorád főzi? Remélem szegény lány talál egy normális férfit, aki tiszteli és szereti majd, mert ő megérdemli.
2015. nov. 30. 18:59
 19/33 anonim ***** válasza:
2%
jaj szegény nő össze ne omoljatok lelkileg..... ez 1 barom a "nő" mi az hogy? A barátnőm már a kapcsolatunk elején elmondta, hogy nála nem elfogadható az, ha másról fantáziálnak egy kapcsolatban.... megaláztam? még is mivel? nem csaltad meg jobb is hogy ott hagyott ez az elmebeteg nő valami.....
2015. nov. 30. 19:04
 20/33 anonim ***** válasza:
75%
Ezért nem kezdek magyar pasival. Nem kell nektek a rendes lány, száradjatok el akkor a rbijeitekkel együtt.
2015. nov. 30. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!