Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, ha el fog hagyni a barátnőm? Ez tényleg megbocsáthatatlan?
Nehéz élethelyzetben vagyok, amit ő mindig próbál megkönnyíteni, sokat segít. Nem rég volt konfliktusunk, bevallottam, hogy valamiben hazudtam neki évekig, mert szégyelltem magam. Ki voltam borulva, és más nőket nézegettem a neten, az egyik a barátnőm kolléganője/barátnője volt, több mint 100 képet néztem róla, aminek nagy része aktjellegű, bikinis. De nem érdekelt hogy mit nézek, csak el akartam terelni a figyelmemet, nem érdekel senki a barátnőmön kívül. Őt szeretem. Egy másik lányra facebook-on meg ki is vertem magamnak. A barátnőm már a kapcsolatunk elején elmondta, hogy nála nem elfogadható az, ha másról fantáziálnak egy kapcsolatban, ő ilyen, mondta hogy ha én ezt nem tudom elfogadni akkor válasszak egy másik lányt, aki lazább, de megmondta hogy ő ilyen. Amúgy minden nagyon jó, csinos, szép lány, szorgalmas, nem ribi, süt-főz, jószívű. Meg nagyon türelmes velem mert elég elviselhetetlen természetem van.
A lényeg hogy mint írtam mostanában eléggé kivagyok. Tegnap este valamiről eszébe jutott a hazugságom meg hogy megaláztam, tett erre megjegyzést és ezzel úgy felidegesített, hogy megfogtam egy rugalmas gumis tárgyat és tiszta erőmből hátba vágtam vele, amíg ő a vacsorámat főzte. Azt mondta többé már nem tud velem lenni. Pedig eddig még soha nem csináltam ilyet és most is ő a hibás, mert rossz pillanatban jött elő ezzel. Nem hiszem hogy ez tényleg olyan megmásíthatatlan. Jogtalanul fog elhagyni?
27 Ffi
hát haver ez nem gyenge! Az előzmények is érdekesek! sz@r szitu...de az h teljes erőből hátba vágtad?????
Csoda h azt írod h el "fog" hagyni és nem az hogy ott hagyott rögtön mert az kéne!!!
Koma, hogy jön ide a jog?
Izomból hátbab***tad, mégis mit vársz, hülyegyerek?
Ez van, marad a marok marcsa, ezt buktad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!