Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyíljak meg a páromnak?
alkoholista családban nőttem fel, én szégyelltem magam dolgok miatt, amik miatt nem nekem kellett volna. Évekkel később sem mondtam el senkinek, hogy a családunkban a problémák gyökere 90%ban az alkohol. Szenvedtem, tűrtem és lapátoltam magam előtt a szart. A külvilág azt látta, h problémás a családom, intézem, segítek; mégsem változik semmi.
Aztán mikor egy baráti estén először kibukott belőlem a "szégyenletes titok" vmi hihetetlen felszabadultságot éreztem.
Senki előtt nem titkolom már az igazságot, mert bár a személyiségem egy részét nagyban befolyásolta hol nőttem fel - mégsem az én szégyenem. Nyilván nincs hirdetőtábla a nyakamban, de nincs titkom többé. Főleg a hozzám közel állók előtt nincs.
Ezzel csak azt akartam "mondani", h bár nehéz meglépni azt a bizonyos lépést; az igazság kimondása vmi hihetetlen megkönnyebbülést hoz.
Igen, az első kapcsolatom már majdnem 5 éve vagyunk együtt, együtt is lakunk csak ő sokat utazik ezért ritkán van lehetőségünk beszélni, de a kapcsolatunkkal nincs gond
11-esnek... nálunk is hasonlók a problémák csak nem az alkohol okozza őket
Ezt a topicot javaslom:
Hogy mondjam el neki az engem nyomasztó problémákat?
és azt, amit ott más javasolt, hogy írd le levélben. Nehéz, nekem is van hasonló problémám, ha sor kerülne a vallomásra, én is a levelet választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!