Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem érthető ami szépet a páromnak írtam arra, hogy leugrana miattam?
persze nem komolyan veendő
de mostanában gyakran van "mosolyszünet" köztünk, problémáink vannak.
és írta, hogy ma mennek a hegyekbe túrázni, de legszívesebb leugrana, mert nélkülem nincs élet sem.
erre írtam neki, ha leugranál odalent biztos tó, tenger lenne és tudnál akkor úszni, mert az élet nem hagy el téged, mert az én vagyok :)
magyarán mindig vele leszek és vagyok.
hát abszolut nem értette..
Hát egy picit tényleg túl művészien elvontra sikerült. :)
a pasiknak ennél azért egyszerűbben kell fogalmazni
"s a két arc: az Igaz és a Van
összefordul mámorosan,
mint a Nap meg a tenger
nézi egymást ragyogó szerelemmel."
Weöres Sándor
ahogy látom itt is megoszlik az érthetősége..
szóval ne legyek kiakadva, hogy ő pont a másik tábort erősíti, akiknek nem megy át.
de akkor is olyan rossz érzés, hogy nem egy frappáns vagy vicces, vagy bármilyen reagálást kapok, hanem amiből sugárzik, hogy tökre nem ért semmit.
Fogalmazz egyszerüen, érthetöen és ne akarj eröszakosan szellemes lenni, mert azt a legtöbb ember nem fogja fel.
Ha valamit közölni akarsz, akkor röviden és érthetöen írd le, akkor nem érti senki félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!