Hogy magyarázzam el a páromnak, hogyha nem mondja el a problémáit, akkor az rám is kihat?
Tudom, hogy a férfiak nem szeretik megbeszélni a gondjaikat (biztos azt hiszik, akkor gyengének tartjuk őket), de a kapcsolatunk elején még ő mondta azt nekem, hogy a kommunikávió a legfontosabb és hogy amit nem mondok, az nincs. Én ehhez is tartottam magam.
De ő mostanában megváltozott, nyelvvizsgázik, az első nem biztso h sikerült neki (még nincs eredmény), az miatt tuti izgul azt látom rajta, de azért annyira nem hinném, hogy így viselkedjen. Ha velem van olyan kedvtelen, facebookon beszélünk ha nem találkozunk (ez is fura, h ha vkit szeretsz miért nem telefonon?), de mostanában ott is ritkán ír, ha én írok alig válasszol. Mindig kérdezgetek mi a baja, de azt mondja semmi, de én ettől már kivagyok. Ha így viselkednek velem rosszul esik, és én is elkezdek így viselkedni de az meg rosszul esik neki, de nem veszi észre, h ez azért van mert ő ilyen velem.
Hogy lehet ezt a férfiaknak elmagyarázni vagy segítsen nekem, mert nem bírom már ezt
Asszonyom, az ön férjének nyugalomra van szüksége.
De doktor úr ezt én is elmondom neki naponta legalább ezerszer.

ismerem ezt, a másik oldalról.... én mondtam neki, hogy ha hallgat, nem tudom, miről hallgat éppen....
Nem hatott.
Már nem vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!