Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a páromnak, hogy mindig én takarítom utána a wc-karimát?
szerintem neki kell szégyellni,nem neked
simán hívd vissza a wc-be,hogy nem vagy a wc-és nénije,hogy ezt mindig letakarítsd
és
azért vártál 1 évig,hátha javul a helyzet
azt is említsd meg,hogy így ha a farkával így tesz máshol is,akkor nemi bajt is összeszedhet és neked ez pont nem hiányzik az életedből
merd felhozni,ne szégyenkezz
ah, nehogy már te érezd magad rosszul. ennyi: - "drágám, (kedvesem, szívem, mókuci, stb.) gyere ide kérlek! mi ez? lennél kedves letakarítani?"
feltételezem ezen a ponton már nem nagyon lesz választása, ha cseppet is normális. lehet otthon anyuka megszokta, és eltűrte neki, de attól neked nem kell, elvégre is.. te sem pisiled körbe neki az ülőkét.
Szia!
Szerintem a párkapcsolat alapja az őszinteség. Mondd meg neki így, ahogy ide leírtad.
Nálunk a pisiléssel volt ilyen megbeszélésünk. Az én családomban a férfiak pisiléshez is ráülnek a wc-re. Ugyanis akárhogy is céloznak állva, az igenis felfröcsög a kagylóra, és ettől a wc egy kis idő után olyan lesz mint a nyilvános wc.
Na és jött a párom, aki azt mondja, egész egyszerűen nem tud ülve. Értem én, így tanulta meg, kész. Viszont mondtam neki, hogy ha állva pisil, akkor ott a kefe, a fertőtlenítőszer, és a wc törlő kendő (DM-es) és tessék letakarítani. Belement. Azóta ha pisil, szó nélkül takarít. És még a wc ülőkét is lehajtja utána, teljesen magától. :-)
Ezt én sem értem, hogy a fütykös milyen foltot tud ott hagyni?!?! Most ezt felolvastam a páromnak és ő is csak pillog...
Viszont szerintem ha valóban ott van a folt, mondd meg poénosan neki, amikor kijön a wc-ről, hogy "Héé drágám, nem vagyok ám wc-s néni!" És utána elmondod, h mi a szitu.
N25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!