Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg a páromnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a páromnak, hogy mindig én takarítom utána a wc-karimát?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy amikor a nagydolgát végzi, akkor a karimán elől mindig lesz egy ilyen folt (nem sz...), hanem valami más. Gondolom oda teszi addig a f....-t, előre, amíg ül rajta. (Nem tudom érthetően írtam-e le..) És sajnos utána mindig nekem kell letakarítani wc-papírral a karimát. Nem merem neki megmondani, de ez megy már kb. 1 éve. Mit tegyek? Ti hogy kezdenétek neki? Eddig azért nem mertem felhozni, mert szégyellném magam előtte. Ő erről nem is sejt semmit, hogy nekem ez probléma.

2015. okt. 26. 18:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez elég érdekes story :O mondd meg neki nem nagy show

Egyébként hány évesek vagytok?

2015. okt. 26. 19:14
 12/21 anonim ***** válasza:
:) nem őt gyanúsítanád? más is jár hozzatok a wc-re? szerintem az jó megoldás ha bemész takarítani és szólsz neki, hogy legyen kedves ne csinálja ezt. Ez annyira jelentéktelen dolog.. mi lesz veletek ha komoly dolgokról kellene beszélni? Feltételezem szeretitek egymást ha együtt éltek, akkor meg a problémákat közösen kellene megoldani. Ez neked ugy tűnik probléma, nem ciki szólni.. legalabbis nálunk nem lenne, később csak rosszabb lesz ha nem kezdesz ezekkel a dolgokkal valamit.
2015. okt. 26. 19:14
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy amikor bent ül nem nagy wc van, hanem mondjuk hoki...és ebből a munkálatosságból marad ott valami?! Nem tom, csak tipp....
2015. okt. 26. 19:16
 14/21 A kérdező kommentje:
Jót nevettem az utolsón :) Az állaga a foltnak egy kicsit nyálkás, de 100%, hogy nem a hokitól van :) Tudom, hogy nem csinálna ilyet, meg már írtam, hogy nagydolog után van rendszeresen. Lehet mosdatlanság miatt, vagy izzadás? Tanácstalan vagyok...
2015. okt. 26. 19:29
 15/21 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__7..

mindegy mi az, bocs de ha izzadtság ha sperma, ha akármi undorító.. foleg, hogy nem veszi észre magától.

2015. okt. 26. 19:38
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Mosdatlanság?!?! OMG...
2015. okt. 26. 19:44
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha ennyire birka vagy,hogy nem mersz szólni,akkor fogd be a szád és takarítsd ahogy eddig is!
2015. okt. 26. 19:44
 18/21 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt?!
2015. okt. 26. 20:47
 19/21 A kérdező kommentje:
11-es válaszolónak írnám, hogy 30 és 33 évesek vagyunk.
2015. okt. 27. 09:15
 20/21 anonim ***** válasza:
Értem,ha így van akkor nem kéne szerintem ezen szégyenkezned! :)
2015. okt. 27. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!