Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele vagy ne? Vagy ha igen, hogyaan?
én fiú vagyok és tudom hogy mit érez a barátod mert én is így vagyok a barátnőmmel!de szerintem ez véget ne szakítsál vele ha szereted őt!!!
22f
Én is voltam ilyen helyzetben. Teljesen ugyanez volt. Kb 3 hónapig húztuk a dolgot, persze minden másnap átbeszéltük, ígért fűt-fát, de nem lett jobb, egyre csak rosszabb. Odáig jutottunk, hogy le is k*rvázott...pedig nem lett volna oka rá, nem flörtöltem senkivel, soha sem csaltam volna meg, és senkivel nem tenném meg.
Tehát elegem lett az egészből, a nagy hisztijeiből, és szakítottam vele. Persze utána ígérgetett megint mindent, mikor nem mentem vissza hozzá, akkor mindenféle pletykát kezdett rólam terjeszteni...mindezek ellenére nem bántam meg, mert mostmár olyan barátom van, aki szeret is, nem is féltékeny, és nagyon jól elvagyunk vele.
Összevetve mindent, szerintem merj változtatni! Mert ami egyszer elromlott (ha volt minek elromolnia..) akkor az már sohasem lesz a régi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!