Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítsak vele vagy ne? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele vagy ne? Vagy ha igen, hogyaan?

Figyelt kérdés
Segítsetek kérleek. Minden tanács jól jönne.!nagyon féltékeny a barátom és én ezt már nem birom. ha valaki elhiv sznapjára vagy bulizni vhovaa. ( soha nem csalnám meg. csak nem érti meg) vagy nem engedi vagy összeveszünk ha elmegyek. és én meg nem akarok engedni mert akkor meg az lesz midnig amit ö akar.sok bulit lemodntam miatta .. és hivni szoktam öt is de ö nem jön és azt akarja h én se menjek. féltékeny a pasi barátaimra is. és nem szereti ha velük vagyok. én ezt már nem birom. és azt hiszem szakitás lesz belőle sajnos.:( pedig nem akarom. de már nagyon sokszor átbeszéltük ezt. ti szakitanátok? és ha igen hogyan? légyszi irjatok és előre is köszönöm. 16 l
2010. márc. 21. 10:36
 1/6 anonim ***** válasza:
igen, és megmondanám h a hülye féltékenykedése az ok...
2010. márc. 21. 10:39
 2/6 A kérdező kommentje:
akkor nem csak én látom ugy hogy tulzásba esek és még öt kell sajálni ugye? mert ezt téll nem lehet birni. de ha szeretem ha nem ezt kell tennem emrt téll nem birom ezt már.
2010. márc. 21. 10:40
 3/6 anonim ***** válasza:

én fiú vagyok és tudom hogy mit érez a barátod mert én is így vagyok a barátnőmmel!de szerintem ez véget ne szakítsál vele ha szereted őt!!!

22f

2010. márc. 21. 10:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én bnőm is eljár bulizni,de nem vagyok féltékeny. Ha féltékenykedem attól még lehet mással,neki nem lesz rosszabb hogy marcangolom magam.
2010. márc. 21. 11:18
 5/6 anonim ***** válasza:
előző vagyok... Ne szakíts vele,hanem ültesd le és beszéljétek meg.
2010. márc. 21. 11:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is voltam ilyen helyzetben. Teljesen ugyanez volt. Kb 3 hónapig húztuk a dolgot, persze minden másnap átbeszéltük, ígért fűt-fát, de nem lett jobb, egyre csak rosszabb. Odáig jutottunk, hogy le is k*rvázott...pedig nem lett volna oka rá, nem flörtöltem senkivel, soha sem csaltam volna meg, és senkivel nem tenném meg.

Tehát elegem lett az egészből, a nagy hisztijeiből, és szakítottam vele. Persze utána ígérgetett megint mindent, mikor nem mentem vissza hozzá, akkor mindenféle pletykát kezdett rólam terjeszteni...mindezek ellenére nem bántam meg, mert mostmár olyan barátom van, aki szeret is, nem is féltékeny, és nagyon jól elvagyunk vele.

Összevetve mindent, szerintem merj változtatni! Mert ami egyszer elromlott (ha volt minek elromolnia..) akkor az már sohasem lesz a régi.

2010. márc. 21. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!