Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én lennék az önző? Ti, hogy éreztetitek napközben, vagy ha távol vagytok a párotoktól, hogy fontos számotokra?
Kedves kérdező... ezt írtad: "2 percre fussunk össze"
Ebből hogy találjam ki, hogy házhoz akartál menni, vagy őt kiráncigálni valahova? Sajnos gondolatolvasó nem vagyok, pedig gyakorolok rendesen, hidd el. Fogalmazz meg tanulni :D
Egyetertek a 20-as valaszoloval.
Rengeteg mulik azon, hogy van megfogalmazva az uzenet.. Ha passziv-agressziv modon, buntudatkeloen fogalmaztal, az meg a legturelmesebb embert is kiboritja. Meg kellene ezt beszelnetek, valamikor nyugodtan, higgadtan. Es ne ugy kezdd, hogy "nem keresel elegszer", inkabb fogalmazd at arra, hogy "szuksegem lenne arra, hogy gyakrabban jelentkezz". Rengeteg mulik a talalason, fogalmazason. Ne legyen hibaztato a hangnem.
Amugy tenyleg lathatoan nem egyeznek az igenyeitek. En hasonlo tipus vagyok, mint a baratod, megorulok a tul sok egymason logastol, akarmennyire szerelmes vagyok. Szerencsere a baratom ugyanilyen, volt is siman, hogy elfoglaltak voltunk es napokig egyaltalan nem kerestuk egymast (meg regen, mielott osszekoltoztunk), de az mas, ha ebbol nincs konflitkus, mert mindket fel ugyanazt akarja. En amugy sem szeretek a semmirol beszelgetni csak a beszelegetes kedveert, "csak ugy" irkalni szamomra idegesito, de persze nem lehetunk egyformak, nincs ezzel semmi baj. Az a lenyeg, hogy a kapcsolatban levo felek egyetertsenek.. ez nalatok nem igazan van meg, ugy fest.
igazán nincs mit :)
kapcsolatpárti vagyok, nem mellesleg ki nem állhatom az igazságtalanságot.
Neked az igenyeid magasabb szinten vannak mint a parodnak. Annyit valtoztathatsz, (ha akarsz), hogy nem pirongatos meg kovetelozos stilusban hozod fel az ilyeneket, hanem hizelegve. Az talan segit.
Rossz pelda: "Irhattal volna legalabb egy jo ejt uzenetet. :-( "
Jo pelda: "Ugy orulnek ha gyakrabban tudnal idot szakitani legalabb egy jo ejt puszis uzenetre. :-) "
Sejtettem mar az elejen.
O vizsgazott egyet elotted is nem csak az iskolaba. Te nem voltal se hisztis se semmilyen bantot nem irtal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!