Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én lennék az önző? Ti, hogy éreztetitek napközben, vagy ha távol vagytok a párotoktól, hogy fontos számotokra?
Őszintén szólva én arra tippeltem, férfi a kérdező:) szóval egyelőre nem tudjuk, melyikőjük melyik :D
De itt most ez teljesen lényegtelen is.. Nyilván nem ez az első eset, hogy a másik fél nem írt a kérdezőnek, vagy nem túl sokat érdeklődött felőle. Főleg így eshet rosszul neki, hogy még beteg is.
Száz szónak is egy a vége, lehet betegség, vizsga, bármi, a párommal akkor is kommunikálok legalább egy keveset. Persze akkor, ha szeretem, érdekel, hiányzik...
Te hibád?? Jesszus.. Nem is értem, hogy lehettek még együtt.. Tök mások az igényeitek. Én nem tudnék egy olyan pasival együtt lenni, aki ennyire semmibe vesz, sőt, még lekezelően is bánik velem. Ez egyáltalán nem normális egy párkapcsolatban.
(12-es vagyok)
"Hajnali egy volt, amikor ráírtam, miért csinálja ezt, és mivel egész nap nem hallottam semmit róla, miért nem képes rám írni és rám szánni egy percet"
szóval azt várod el, hogy CSAK Ő keressen, neki kell keresnie ez az ő dolga...ha te "keresed" akkor már megy a követelőzés, hogy "MIÉRT NEM KERESTÉL?"
biztos 27 vagy? agyilag mennyi?
22F
Úgy bírom, hogy apróságokba kötnek bele emberek. A kérdező teljesen értelmesen megfogalmazva írta le a problémáját, egyáltalán nem az tűnik ki az írásából, hogy egy önző hisztis p*csa. Már bocsánat. Nem belekötni kéne, hanem a problémájára megoldást találni, tanácsokat adni!
Kérdező, én úgy veszem észre, hogy te sokkal több mindent megteszel a párodért, mint ő érted.. Bár nem tudom, hogy ez régebben is így volt e, vagy ő csak mostanában lett ilyen. Mondjuk ez nem változtat a tényen...
Fussatok össze, hogy adj neki egy puszit... te szabad voltál, de annyi eszed nem volt, hogy elmenj hozzá a lakására? Inkább ugráljon ő, miközben tanult volna a vizsgájára. Ja, akkor pont belefér x óra utazgatás, szerintem is.
Milyen szakra jártál? Valószínű valami ruhatáros-könyvtáros szakra, ahol 1 óra tanulás elég 5 vizsgára.
Ugyanezt meg lehetett volna fogalmazni számonkérés nélkül is. Amikor az ember egyébként is stresszes, és még cseszegetik is, akkor szerintem természetes, hogy ingerülten reagál (bárki ezt tenné, még a világ leghiggadtabb embere is).
Eleve tudod, hogy mások a kommunikációs igényeitek, hiszen mindig te keresed többször. Egy felnőtt embert megváltoztatni nem lehet, vagy megszokod, vagy keresel mást, akinek veled azonosak az igényei a kommunikációra.
Ha pedig TE igényled a beszélgetést, akkor keresd. Vagy maximum annyit mondasz, hogy "drágám, tudom, hogy most nagyon elfoglalt vagy és leköt a vizsga, de jólesne egy rövid üzenet, hogy tudjam, azért eszedbe jutok". Ha így kommunikálnál, akkor nem támadna. De te számonkéréssel indítottál... erre bárki hasonlóan reagálna.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!