Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Abszolút tanácstalan vagyok. Bővebben lent. (Elnézést ha kicsit hosszúra sikeredik. )

Figyelt kérdés
35 éves nő vagyok, van egy remek férjem. Minden csodálatos volt december végéig. Megismertem egy srácot(21éves). Sokat beszélgettünk, rengeteg közös témánk volt és elkezdtem hozzá vonzódni. Rettenetes bűntudatom volt miatta és folyton megígértem magamnak, hogy többé nem keresem a társaságát és nem reagálok, ha ő keres, de nem bírtam ki. Mint később kiderült ő is vonzódik hozzám és egyszer csak megtörtént. Lefeküdtünk. Úgy érzem szerelmes vagyok és rajta is ezt érzékelem. Csak hogy ott a férjem akit eddig imáttam és nem tudom, hogy eshetett velem ez meg. Mindig elítéltem azokat az embereket akik megcsalták a párjukat és most én is olyan lettem.Fogalmam sincs mit tegyek, rettenetes lelkiismeret-furdalásom van. A férjemnek mindenképp elmondom, ez így fair. Ha kidob egy szavam sem lehet. De az a gond, hogy még azt sem tudom én mit akarok igazán.Eg 21 éves srác még nagyon fiatal, szerintem élnie kell. Ráadásul nem értem mit eszik rajtam, nem vagyok egy ronda nő, de azért nem huszon éves vagyok, őt meg imádják a csajok. Egyébként nagyon figyelmes és meglepne, ha csak egy skalpot jelentenék számára. De az a kérdés meddig tart a nagy lelkesedés a részéről, no meg az én részemről is. Nem hiszem, hogy ilyen korkülönbséggel lehet jövőnk. Még bonyolultabbá teszi a dolgot, hogy van egy 6éves fiúnk. Szerintetek mi a helyes? Harcoljak a családomért és nyomjam el ezt az érzést?
2010. márc. 21. 02:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%

Manapság egyre több ilyen van. A srác az izgalom kedvéért csinálja. Szerintem is izgi lehet egy idősebb nőt meghódítani. Viszont te meg belementél a játékba. Ebből arra következtetek, hogy nem élted ki magad eléggé fiatalabb korodban. Nem értél meg a komoly kapcsolatra, csak beleugrottál az élet közepébe, és csináltál egy gyereket. Gondolom te nem így érzel, de ez az igazság. Vannak nők, akiket az életük árán sem lehetne elmozdítani a férjük mellől. Mások pedig a ki nem élvezett fiatalságból fakadó érzelmi válságot próbálják enyhíteni egy fiatalabb sráccal. Ezen viszont az esküvő előtt kellett volna elgondolkozni. Ezt hívják kapuzárásnak. Hogy nem lesz többé első csók.

Azt tanácsolom neked, hogy hagyd ott mind a kettőt. El is mondom, hogy miért. A srác túl fiatal, ahogy te magad is írtad. Ideig játszadozhatsz még vele, de valljuk be, hogy egy idő után másfelé fog kacsingatni, ha ő ezt nem is ismerné be. Tegyük fel, hogy a férjed megbocsájt neked. Mi lesz utána? Folytatjátok az életeteket, mintha mi sem történt volna? Kötve hiszem. Mindig is ott lesz, hogy megtetted. Nem csak a férjed fog rajta rágódni, hanem te is. Egy másik férfinak attad oda magad. E mellett nem könnyű elsétálni és magad mögött hagyni. 22/f

2010. márc. 21. 04:11
 2/14 anonim ***** válasza:

Mi az hogy hagyja ott mindkettőt? Neked fogalmad sincsen mit jelent egy család az életben. Ő nem egy tizenéves aki felcsinálta magát és gondol egyet és ott hagy csapot papot.

Az életben mindenki követ el hibákat és ebből tanulhat az ember. Ő nagyon is megbánta amit tett, de ha leül megbeszélni a férjével, hogyan történhetett és mi az a dolog ami hiányzik a házasságukban és megtudják oldani, akkor nem lesz semmi baj. A megcsalás tényleg nem szép dolog, de felnőtt fejjel meglehet beszélni a dolgot és nem tinédzseres viselkedéssel, hogy "na most vége és nem érdekel hogy miért történt"

2010. márc. 21. 08:27
 3/14 anonim ***** válasza:
Válaszd a családod,és ne mond el a férjednek!"Gazdagabb" lettél egy élménnyel, őrizd magadban mint szép emléket ,de ezért ne égesd fel a "való világodat"!Nem vagyok jós,de nagyon megbánhatod, ha nem így teszel!F36
2010. márc. 21. 09:25
 4/14 anonim ***** válasza:

04:11 vagyok!

De tudom mi az a család. Kezdjük azzal, hogy azt mondta, beleszeretett a srácba. Szerintem ezzel mindent elmondtam. Menjen vissza a férjéhez úgy, hogy valaki mást szeret? Úgy mondod, mintha ez normális lenne. A másik, hogy nem csak szereti, hanem már le is feküdt vele. Megértem, hogy most a kérdezőt sajnálod, de valljuk be, hogy szegény férje most az áldozat. Nem csak megcsalta, de nem is szereti már a felesége. Hát ezért mondtam, hogy őt is hagyja ott. Ha a gyerek miatt egymás mellé kényszerülnek, az mindenkinek rossz lesz, főleg a gyereknek.

2010. márc. 21. 09:43
 5/14 anonim ***** válasza:
Elsőkörben leülnék és megbeszélném a férjemmel a dolgokat, és bocsánatot kérnék tőle, amiért megcsaltam. Megkérdezném tőle, hogy szerinte helyre lehet-e még hozni a kapcsolatunkat, vagy már nem. Sajnos bármennyire is azt érzed, hogy szeret téged a 21 éves srác, a tapasztalatok azt mutatják, hogy ők az idősebb nőket csak trófeának tekintik, de ha ez nem így lenne, akkor is pár év múlva ott hagyna téged egy fiatalabbért. Persze ez csak az én véleményem. Gondolj bele ha 6 éves a gyermeked, akkor az olyan, mintha neki 15 évesen született volna. 27L
2010. márc. 21. 10:05
 6/14 anonim ***** válasza:
A döntés csakis rajtad áll,hogy elmondod neki vagy sem.De én azt tanácsolom ha netán mégsem mondod meg neki akkor töröljél ki minden infos dolgot a gépedről mielőtt lebuktatnád magad.
2010. márc. 21. 11:13
 7/14 anonim ***** válasza:
ezért mondom mindig h a házasság természet ellenes...nem tudom miért kell erőltetni.
2010. márc. 21. 11:29
 8/14 anonim ***** válasza:

1-járt utat járatlanért el ne hadj!

2-Soha ne hagyj el olyas valakit akit szeretsz, olyanért aki tetszik, mert aki tetszik az elhagy majd egy olyanért akit szeret!!!!!!!!

3-1párkapcsolatban a félrelépés mindig valami hiányábol fakad. A félrelépés ennek a pótlása. Tehát ha a férjeddel megtudjátok azt oldani a legbölcsebben hogy rájöjjetek mi az ami hiányzik neked,megtudjátok oldani illetve menteni a házasságot is.Persze ha e mellett döntetek.Nem beszélve a gyerekről!!!!!Ahány fős 1 család,annyi életért felelős a pár mind 2 fele.Te jelenleg 3 életért felesz-gyerekedéért,magadéért,párodéért! ezt vedd figyelembe!!! enyi.

2010. márc. 21. 11:59
 9/14 anonim ***** válasza:
11:59 vagyok még-kiegészíteném annyival hogy a srác csak téged lát.ami mögötted van valójában nem veszi komolyan.Eleve ha eléri valaki azt a bizonyos érettségi szintet,tiszteli mások kapcsolatát ha az jo. Te a szerint ami mögötted van, 1 ilyen hozzáállású emberre NEM alapozhatsz!Tul éretlen hozzád!Uralkodj az érzéseiden,ne azok uraljanak téged!
2010. márc. 21. 12:13
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Úgy döntöttem ideje leülni vele megbeszélni.
2010. márc. 21. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!