Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
56 ról 78 ra felhízott feleség miert csodalkozik ha már nem kívánja a férje?
Tényleg azért,meg lehet érteni a férjet.
Mert akinek van tartása, az nem hanyagolja el magát annyira ,hogy elhízzon.
Édesanyám ikreket szült, hatalmas hasa volt, ennek ellenére nem hízott el.
Olyan bomba alakja van,hogy még én is féltékeny vagyok rá. Annak idején, otthon elkezdett tornázgatni, és biciklivel közlekedett mindenhova.
Nem úgy mint sokan mások,akik kocsival járnak el bárhova is.
Szóval a biciklizésnek is köszönheti az alakját.
ez nem úgy van, hogy betegség meg genetika.
én is pajzsmirigy-problémás családból származom. Látom, mit kell tenni azért, hogy előjöjjön a betegség, a hormonzavar. Érdekes, én sportolok, nem eszem édességet, és kordában tudom tartani a hormonokat.
Tudom, hogy HAZUGSÁG a hormonokra meg a betegségre fogni mindent, én csak nevetek, ha valaki a betegségre hivatkozik. Mert a semmitől még egy pm-beteg SEM hízik meg. Egyébként sem pm-beteg az elhízottak 95%-a.
Naponta fél órát tornázok, heti kétszer járok kondiba és nem zabálok össze vissza. Ennek ellenére most a harmincas éveim végére kemény 10 kiló felesleg van rajtam, amit szinte képtelen vagyok leadni. Ha belekezdek egy kemény fogyókúrába, irtó lassan lemegy 6-8 kiló pár hónap alatt, hogy aztán pár hét alatt visszaszedjem. Belefáradtam. 162 cm magas vagyok és 70 kiló körül. Tudom hogy sok és nem tudok mit tenni. (sok munka,sok stressz)Viszont így is szexi vagyok és amennyire lehet boldog. Van pasim aki így is imád és ha bárki ilyen mocsokos módon vélekedne rólam mint te a feleségedről, én úgy vágnám pofán egy péklapáttal, hogy a fal adja a másikat.
Tudod, a boldogtalanság meg a rossz szex miatt a nők sokszor egy zsírbástyát építenek maguk köré tudat alatt. Ez a nő boldogtalan ami nem meglepő. Undorító vagy, és nem érdemled meg sem őt, sem más normális nőt. Tégy neki egy szívességet, és hagy ott. Hidd el, már a válás után ledob majd egy tízest és keres magának egy normális férfit.
Akki a férjnek ad igazat mert az a mocskos hájas feleség meghizott 78kg es a magasságát sem tudjuk.
Kivanom az ilyen hozzaszolonak hogy majd ertseg meg a sajat ferjuket is ha hizzni kezdenek es majd a Férj nem kívánja őket!!
Gondolom a ferjetek sem kívánt amikor terhesen felszedték par 10 vagy tobb kg es mondjuk a szoptatás alatt nem melluk volt hanem fejős tehén.
Erdekes par no hogy veregetik itt magukat.
En 172cm vagyok es 60kg tehat nen vagyok elhizzva. De sajnalom a szegeny feleségnet akinek ilyen mocskos Férj akadt neki!
71% abban igazad van, hogy tényleg lehet küzdeni a pm.alulműködés ellen, de az is el lehet dönteni érdemes-e. Én küzdöttem hosszú évekig, rengeteg gyógyszert szedtem, hajnalban eljártam úszni vagy kocogni, heti kétszer mentem személyi edzőhöz, csináltam rengetegféle hiperszuper diétát, volt ezerféle "na ez a tuti" étrendem is. 25 éves voltam mikor azt mondtam, hogy akkor most volt elég! Rájöttem, hogy nem akarom úgy leélni az életem, hogy folyamatosan fáradt vagyok, éhes vagyok, ezek következtében meg hol depressziós, hol meg idegbeteg.
Igen, azóta van rajtam fölösleg, de vidámabb vagyok, érezhetően kiegyensúlyozottabb, újra szívesen járok társaságba és nem azon görcsölök végig, hogy nehogy egy falat akármi is lemenjen a torkomon ami fölrúgja az aktuális diétát. Sportolni is akkor megyek mikor tényleg van hozzá kedvem, nem pedig muszájból. Mindemellett persze igyekszem egészségesen enni, de nincs napokig bűntudatom meg nem kapok sírógörcsöt, ha eszek egy szelet kenyeret vagy ne adj isten rendelek egy pizzát.
Egyébként nekem pont a párom segített egyenesbe jönni magammal. Egyszer sétálgattunk, akkor már egy hete nem ettem csak nyers zöldséget, és egy pékségben megláttam ahogy akkor raknak ki ilyen öklömnyi óriás muffinokat. Ott az utca közepén nekiálltam sírni, hogy én meghalok, ha nem ehetek egy olyat. Akkor kaptam muffint, azután otthon egy alapos fejmosást, és azóta nem görcsölök ilyeneken.
De visszatérve rád 71%, én meg az ilyen hozzád hasonlókon nevetek, akik úgy bizonygatják maguknak a "felsőbbrendűségüket", hogy másokba ott rúgnak bele ahol tudnak. Bár lehet ez a trükk, lehet én is tudtam volna elég erőt gyűjteni mások nyomorából, hogy tovább sanyargassam magam. Tudom-tudom, te nem sanyargatod magad és tökéletesen boldog és elégedett vagy. Jó neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!