Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 56 ról 78 ra felhízott feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

56 ról 78 ra felhízott feleség miert csodalkozik ha már nem kívánja a férje?

Figyelt kérdés
2015. nov. 22. 13:27
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
90%
Gondolom a pasi,ugyanolyan fitt és jóképü maradt?
2015. nov. 22. 14:01
 12/36 anonim ***** válasza:
46%

4es vagyok én sem hiztam el! De azert mert én vagy epp mas nem hizott el nem jelenti azt hogy akkor senki sr hizzon már el!!

Gen es adottság kerdese csak.

De Nehogy mar egy nő vagy epp én majd feljen enni vagy epp hozni mert akkor a ferjem nem fog kivani!

Ha mar itt tartunk, az öregedéssel milyen taktikatol van? Mert nyilvan ha egy no rancosodik az sem kívánatos!

Az ilyen Férj egy disznó aki alvarja hogy csalad mellet szülés utan "top modell"maradjon a feleség. Akkor legyen szives a Férj is diétázni es futni par kört!

2015. nov. 22. 14:02
 13/36 Trafó1 ***** válasza:
76%
A szerelem és a nemi vágyak alapban is csökkennek , ezt csak tetézi ha valaki e mellette elhízik, hárpia lesz, ez egy férfi esetén is ugyan úgy előfordul. Ha megromlik egy viszony, ha már nem kívánja az ember a másikat, teljesen felesleges ezt a nagy seggre , vagy a sörhasra fogni, nem kívánja az ember a másikat és kész. Ezért rengetegen nem vállnak el , együtt élnek, utálják egymást, megcsalják a másikat, aztán szépen híznak ,tespednek tovább, míg végül feldobják a talpukat. Ez van.
2015. nov. 22. 14:03
 14/36 anonim ***** válasza:
70%

Mert lehet a férje meg 65-ről hízott fel 90-re.

Így elég kevés az info, előbb a férj súlyának változását is add meg v azt h nem változott.

2015. nov. 22. 14:06
 15/36 anonim válasza:
69%

Valahol vicces, hogy azonnal a férj van szidva, pedig nem is ismerjük :D

Szerintem egy párkapcsolatban illene mindkét félnek "küzdeni" azért, hogy szinten tartsa magát, és megfeleljen a párjának is. Persze jó duma hogy "fogadd el" a másikat, csak épp ahogy előjönnek titkolt/új belső, zavaró tulajdonságok, pont ugyanúgy zavaró lehet a külső változása is.

2015. nov. 22. 14:09
 16/36 piroska és a farkas ***** válasza:
72%
Hadd kérdezzem már meg, h véletlenül nem szült és éppen szoptat? Mert nem mindenkiről ugranak ám le a kilok gyorsan. Mindemellett persze, tegye meg a tőle telhetőt, akármi is az indoka a hízásnak. Ha csak szimplán a tespedés, az valoban nem vonzo dolog.
2015. nov. 22. 14:14
 17/36 anonim ***** válasza:
45%
Ez egy felszínes bunkó. Nem a formás kis seggét kérte feleségül hanem a nőt akit szeretett. Sajnálom, h a feleséged nem most találkozott veled , mert akkor messziről elkereülnéd és egy bunkóval kevesebb lenne a környezetébe.
2015. nov. 22. 14:36
 18/36 anonim ***** válasza:
63%

érdekesek azért a válaszok...

én ha beleszeretek egy nőbe, akkor ha felszed 22 kilót akkor ne csodálkozzon hogy már nem kívánom annyira.

nyilván ha terhes, vagy terhesség után van akkor no problem, de ha csak úgy az igénytelenség miatt hízik meg ennyit, akkor én sem kívánnám.

hiába az itteni nők felháborodása, a megcsalások és szexuális igények csökkenése a férfiaknál pont az ilyenekre vezethető vissza.

és megfigyeltem, hogy többségében egy szép nő addig ad magára, még meg nem kapja a "biztonságot" a férjétől, onnantól kezdve az évek alatt erős hanyatlásnak indul a saját karbantartása.

ha valaki a vékony nőket szereti, akkor nyilván azért házasodik össze a párjával, mert megfelel neki külsőleg, és belsőleg is.

én speciel a teltebb csajokat szeretem, de én sem tudnám tolerálni ha szimplán csak az igénytelenség és tespedés miatt hízik meg ilyen radikálisan.

tudom felszínesen hangzik, de sajnos így van.

nem azért kötjük össze az életünket valakivel, hogy utána "kényszerből" el kell hogy viseljük a változásokat, jelen esetben a radikális elhízást.

2015. nov. 22. 14:42
 19/36 anonim ***** válasza:

Gondolom szült, majd lefogy. De nem mindenki egyforma. Simán vannak olyan nők, aki még szülés előtt is úgy néznek ki, mintha csak túl sokat ettek volna, van aki meg már a terhessége elején is mintha ikrekkel lenne terhes.

A másik meg, imádom mikor olyanok osztják az észt akiknek a doki kivizsgáláskor a "tiltott ételek" listát adja, hogy egyáltalán 3D-ben létezzenek. Sokan vannak akik hiába próbálnak nem tudnak hízni, ezt dobta nekik a gép, de érdekes őket sokkal kevésbé cseszegetik (ne ugorjatok nekem, tudom, hogy az ilyen embereket is van aki megtalálja a kedvességeivel), hogy hát csak akartat kérdése, meg csak és kizárólag ők tehetnek róla.

Persze a rinyagépeket egyik oldalon se szereti senki.

2015. nov. 22. 14:42
 20/36 anonim ***** válasza:
75%

Tényleg jó lenne tudni miért.

Ha pl. betegség miatt, de elkezdett keményen küzdeni h lefogyjon, jár már pl. naponta futni és diétás ételeket készít, azért a férjnek illene támogatnia, nem lezsírdisznózni, h nem kellesz amíg nem leszel újból 50...

De ha semmi oka nincs ennyit hízni és nem is tesz ellene, akkor bizony érthető, mert növeli a betegségek esélyét, nem csak esztétikai probléma ez.

2015. nov. 22. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!