Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rámhajtott barátnőmnek az egyik barátnője és egyben munkatársa is. Mit tegyek ellene?
Te most egy határozott férfi vagy, vagy egy félénk puhap..cs, aki nem meri kijelenti, hogy a csaj húzzon a p..csába, hagyjon téged békén!
A történtekről pedig számolj be a párodnak is!
Viselkedtél valaha úgy, amiből feltételezhette, hogy te szeretnél többet?
Szemétségnek tartom az ilyen fajta hűségtesztet, ha megtudnám, hogy velem csinálnak ilyet, mindketten mehetnének a levesbe. Beszélj a barátnőddel erről, a viselkedésedre meg figyelj oda, hogy ne csinálj semmi félreérthetőt.
Ha megdugod két szék közül a padlóra eshetsz.
Nekem az exem barátnője zaklatott egy darabig, miután szakítottam exemmel, később kiderült, hogy csak meg akartak szívatni, de végül rájöttem, hogy mire megy ki a játék, hiába jöttem be tényleg a csajnak még rájátszott egy kicsit, hogy tényleg úgy tűnjön. Szóval óvatosan ezzel a barátnőm barátnőjének bejövök cuccal.
De szánalmas ez a csaj.
Ugyanitt gerinc eladó, mondd neki. :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!