Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves 30 év körüli Férfiak! Volt már olyan, hogy szeretkezés közben egy bizonyos partnerrel gyakran "lankadtatok le" és ez azért volt, mert nem szerettétek igazán az adott lányt? Részletek lent.
Sziasztok. A merevedés (rendszeres) megszűnésének pszichés okait keresem.
Szeretkezés közben történő lankadásról van szó.
Mik voltak nálatok a pszichés okok? Szerelem hiánya? Teljesítménykényszer? Vagy kettő az egyben. Vagy más?
Egy adott nővel fellépnek ezek a problémáitok, más nővel pedig nem?
Normális válaszokat kérdek szépen. A nők véleményére is kíváncsi vagyok.
Nagyon számítok az őszinte válaszaitokra, mert mióta rendszeresen ez történt a volt barátommal, nem érzem nőnek magam. Ő volt életem szerelme, de ő valószínűleg csak mondta, hogy mennyire szeret engem…. Nagyon türelmes voltam vele, amikor fellépett ez a probléma (kb. 3-ból 1 alkalommal), de a végén már emiatt nem éreztem magam nőnek….
Válaszaitokat köszönöm szépen előre is!
Köszönöm szépen a választ! Alkatilag nem hiszem, hogy kifogása volt velem. Ezen kívül én mindent megtettem, amibe az orális szex is beletartozik. Az őszinte, nyílt kommunikációban hiszek és gyakran kérdezgettem, hogy nyugodtan mondja el a szexuális vágyait és hogy mi zavarja, mit szeretne másképp. Semmit nem mondott, így pedig egyedül maradtam a problémával.
Részéről hazugság volt az egész kapcsolat, az ígéretei, minden. Én bolond pedig tényleg vele terveztem a jövőmet és most, több, mint 4 hónap után még mindig ott tartok, hogy önmagamat hibáztatom.
Az óvszer tényleg elég fura hatásokat tud produkálni.
30-astól korai, nekem 60 évesen se nagyon... sőt mióta erősen gyógyszerezik a megtalált hasi érszűkületemet, javult a dolog.
Ezt se zárd ki lehet egyszerűen valami rejtett betegség.
Szóval ne rögtön a szerelem hiányára gondolj, magadról meg semmi rosszat de küld orvoshoz - az se lesz egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!