Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonyos pasik miért nem képesek megcsinálni, amit a nő kér?
Gondolok itt arra, amikor a ház körül kellene megcsinálni valamit, az ember lánya szépen kéri először, másodjára, harmadjára, utána már qrva nagy veszekedés meg anyázás után a pasi VÉGRE ráveszi magát, és méltóztat megcsinálni amit kérnek tőle. Ez lehet a wc ülőke lehajtásától kezdve az eldugult lefolyó megjavításáig bármi. Miért van az hogy a szép szóra nem reagál, csak ha már üvölt a nő mint az állat...?
Vagy bevásároló központban megy az okoskodás, hogy "de a tészta ebben a sorban van", erre mondja a nő, hogy nem az a sor, a pasi meg meg sem hallja, megy a feje után aztán csak vigyorog, ha rájön, hogy tényleg nem neki volt igaza...
Ha én megcsinálok mindent, akkor a páromnak miért esik nehezére egy dolgot, és azt is kb. egy havonta?
Akkor én inkább így kérdezném meg. A wc ülőke meg a többi piti dolog nem érdekel, de a többi amit előbb írtam azok igen. Ja és mert könnyebb haza menni úgy hogy a nő vacsival várja, tv nézés, szex és alvás, de cserébe ???
Rosszul választotok ennyi az egész.Én például minden ilyet megcsinálok amint tudok róla,és van időm rá megoldani.
Sőt amit szerintetek a "nők" csinálnak,én sokszor azt is mind megcsinálom egymagam itthon...
Szóval akkor ha egy tunya,lusta embert választottatok,akiket nem érdeklik ilyenek,akkor miért csodálkoztok? De most komolyan...
24/F
Mondjuk én nem szoktam vele ordítani ilyenek miatt, de nálunk is megvan,hogy vagy tízszer el kell mondani neki mire megcsinál végre valamit és nem csak megígéri,hogy majd megcsinálja egy "pillanat" múlva:D
De tényleg kb. az első 9 alkalommal csak valami ígéretet kapok, hogy egy pillanat ,nemsokkára megcsinálja. Ha elvesztem a türelmemet és határozottan odamegyek és rászólok,hogy akkor most már tényleg csinálja meg ne mindjárt,hanem most,mert fél napja már,hogy megígérte például,hogy egy "pillanat" múlva kiviszi a szemetet, akkor én vagyok a hárpia, de ha meg ráhagyom(bízva abba,hogy tényleg megcsinálja, ha már megígérte ha nem is egy pillanat múlva), akkor persze végérvényesen elfelejti megcsinálni (nem egyszer próbáltam ezt a "kedves" taktikát is alkalmazni). Megoldás ? Persze csináljak meg mindent én :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!