Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonyos pasik miért nem képesek megcsinálni, amit a nő kér?
Gondolok itt arra, amikor a ház körül kellene megcsinálni valamit, az ember lánya szépen kéri először, másodjára, harmadjára, utána már qrva nagy veszekedés meg anyázás után a pasi VÉGRE ráveszi magát, és méltóztat megcsinálni amit kérnek tőle. Ez lehet a wc ülőke lehajtásától kezdve az eldugult lefolyó megjavításáig bármi. Miért van az hogy a szép szóra nem reagál, csak ha már üvölt a nő mint az állat...?
Vagy bevásároló központban megy az okoskodás, hogy "de a tészta ebben a sorban van", erre mondja a nő, hogy nem az a sor, a pasi meg meg sem hallja, megy a feje után aztán csak vigyorog, ha rájön, hogy tényleg nem neki volt igaza...
"Emancipáció van, tehát megtudod szerelni a WC deszkát te is."
Oké! Akkor csinálhatjuk úgy is, hogy én lógatom a lábam a tévé előtt, barátnőzni járok, te meg szépen főzöl, mosol, takarítasz, gyereket nevelsz, bevásárolsz, stb. És fel ne merd emelni a hangod ha nem tetszik valami :) Vagy ez már nem tetszik?
Ezt max helycserének mondanák ami meg mgint más.
Aki rinyál a dolgok miatt - az csinálja meg, hiszem csak őt zavarja. Ha ennek forrása a párja, dobja ki.
az első!!! :D:D
Szeretem az "anya állatkákat" sexy is tud lenni!!! józan határokon belül persze! :D
ajj, most itt nem arról volt szó, hogy a nő ne tudná megcsinálni a dolgot, nem is az emancipáció volt a téma, ne keverjük.
annyi, hogy a kérdező barátja nem igazán csinál meg dolgokat, csak sokadik kérdésre. ugye egy kapcsolatban együttéléskor mindkét félnek ki kéne vennie a részét a ház körüli munkákból, és igen igen zavaró, ha az egyik fél csak 1000szeri könyörgésre hajlandó bármire.
Kérdező, valószínűleg ő ilyen halogatós, lusta fajta, megváltoztatni nehezen tudod. Miért ilyen? Lehet, hogy így nevelték, otthon egy szalmaszálat sem kellett keresztbe tennie, vagy csak egyszerűen lusta..
Én el szoktam kerülni az ilyen embereket kapcsolat céljából, megőrülnék mellette :D
Keress magadnak egy papucs férfit, aki úgy ugrik, ahogy fütyülsz.
"Bizonyos pasik miért nem képesek megcsinálni, amit a nő kér?"
Komolyan, ez úgy hangzik, mintha a férfinak valami csicskás szerepet kellene betöltenie.
Meg mi ez a wc ülőke baromság? Te nem tudod lehajtani? Nem bírja a műköröm vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!