Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizonyos pasik miért nem képesek megcsinálni, amit a nő kér?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, amikor a ház körül kellene megcsinálni valamit, az ember lánya szépen kéri először, másodjára, harmadjára, utána már qrva nagy veszekedés meg anyázás után a pasi VÉGRE ráveszi magát, és méltóztat megcsinálni amit kérnek tőle. Ez lehet a wc ülőke lehajtásától kezdve az eldugult lefolyó megjavításáig bármi. Miért van az hogy a szép szóra nem reagál, csak ha már üvölt a nő mint az állat...?

Vagy bevásároló központban megy az okoskodás, hogy "de a tészta ebben a sorban van", erre mondja a nő, hogy nem az a sor, a pasi meg meg sem hallja, megy a feje után aztán csak vigyorog, ha rájön, hogy tényleg nem neki volt igaza...

2015. okt. 13. 15:21
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

#19, rátapintottál, köszi a választ :)

Na amúgy erről beszélek, csak el kell itt olvasni pár választ :D Nem tudom egyes pasik mit képzelnek magukról. Még az a szerencse hogy azért nem kell szólni, hogy a popsikájukat töröljék ki, néhányból kinézem hogy még az sem zavarja, ha csokis marad. Nagy az arcuk, csak nem tudom mire, de nem baj, az ő bajuk ha egyedül maradnak a bécsi kapu méretű egojukkal.

2015. okt. 13. 22:09
 22/23 anonim ***** válasza:
"Bizonyos pasik" - hát akkor te is tudod, hogy nem mind ilyen - keress egy jobbat... ennél jobbat találni azért nem lesz nehéz.
2015. okt. 14. 08:44
 23/23 anonim ***** válasza:
A problémádat értem, mert persze, szomorú, hogy nem jut eszébe magától a munkamegosztás, de most őszintén: ha ilyen stílusban vagy képes beszélni a párodról, akit elvileg szeretsz, akkor miért is vagy még vele..?
2015. okt. 14. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!