Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet az, aki ennyire gyáva mint én? Tudom, hogy tetszem neki.

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki nagyon tetszik már elég régóta. Én is tetszem neki. Egyfolytában engem néz...stb, de nem jön oda. Csak msn-en beszéltem vele, élőben csak köszönni szoktunk egymásnak. Még nem volt barátnője/16 éves/ és nekem sem volt még egy barátom sem. (nyilván ez is közrejátszik az egészben). Nem tudom hogyan szólítsam meg... nem merem.

És ő sem tesz semmit. De tuti, hogy tetszem neki. Azért azt nem nehéz észrevenni.

Légyszi segítsetek! Írjatok minnél több tanácsot!

Előre is nagyon köszönöm :)

2010. márc. 20. 17:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan menj oda hozzá:azzal,h szija mizu? milyen órátok lesz? ha van közös tanárotok kérdezd + hogy szereti-e és szerintem simán menni fog az egész,hajrá!
2010. márc. 20. 17:44
 12/16 A kérdező kommentje:

tényleg tennem kéne már vmit, ha ő nem képes rá :S xD

de sztetek hol szólítsam le? vagy vmi hasonló?

2010. márc. 20. 17:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Amikor egyedül van. Az mindegy, hogy hol.
2010. márc. 20. 17:49
 14/16 A kérdező kommentje:
de mondom, hogy szinte sosincs egyedül. sajnos :(
2010. márc. 20. 17:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Akkor beszélj vele msn-en, hogy találkozzatok.
2010. márc. 20. 17:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Milyen tárgyakat szeret?

Ebből neked melyik megy rosszul? Akkor az a minimum tőle, hogy ezekben segít neked! Mondd meg neki, hogy félsz a következő dolgozattól, nem érted jól az anyagot (de akkor tényleg készülj fel, hogy mit nem értesz belőle).

Elsőre még el se kell hívni sehova, hanem iskola után vagy lyukas órán maradjatok és tanuljatok. Cserébe te is taníthatod őt arra, ami neki megy nehezen.

Aztán, ha valami nehéz dolgozatra jól felkészített téged, akkor hálából hívd meg valamire.

Fog ez menni, ne félj... ennyiből azért már a fiúk is értenek.

2010. márc. 20. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!