Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta? Jogosan háborodtam fel?
Minek csinalsz neki etelt? En nem csinalnek tobbet. Idegesito es illetlen a pasid. En jirugnam egyszeri ilyen viselkedes miatt.
N
Na,akkor elemezzük ki. Lereszelted a sajot. Fogalmad nem volt,hogy mikor lesz rà szükség. Akkor miert ne ehetné meg? Ha màr megmosom a paprikàt,senki elé nem tenném ùgy,hogy a hibàs részt nem vàgom ki. Ez a te sarad.
Ő meg a nevetgélés meg kritizàlàs helyett főzzön magànak.Közöld vele,hogy ez nem vicces,hogy "biztos nem romlott?"Ebben semmi poén nincs sztem,de mindegy.
Ezekutàn kiesett nàlad minden,durva dolgokat vàgtàl a fejéhez... Na,erős a gyanùm,hogy ez màr nem a paprikàròl szòl. Azert ennyire nagy dührohamot nem szoktak kapni emberek a kajàra tett megjegyzések miatt... Èn ezt màr rég tisztàztam volna vele. Ùgyhogy ez màr csak egy utsò csepp volt a pohàrban...
Na, azért én ismerek olyat, aki nagyon kényesen áll hozzá az ételhez, és kivág olyanokat, aminek semmi baja, és nyugodtan megehetné.
Gondolom, a kérdező sem hagy az alapanyagokban romlott szinten hibás részt, csak legfeljebb szépséghibásat. Egyébként aki ennyire kekeckedő, annak én nem főznék semmit.
Nem reszeltem le, félre tettem, hogy másnap tésztához lereszelem. Ő másikat is elővett akkor.
Tudod mekkora hiba volt a paprikán? Kb. egy pici folt, amibe nem hal bele senki. És én is megettem volna úgy, meg ő is megszokta. Olyat meg nem tennék az asztalra, ami csúnya.
Kyofiu, ha állandóan ezzel viccelődnél, lehet, hogy megmutatná az ajtót. :-)
Párszor belefér minden vicc, csak egy idő után idegesítő mindig ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!